Cicle Segells Residents

Els petits segells discogràfics fan una feina indispensable recolzant als artistes emergents i reforçant la xarxa cultural de base. Volem donar visibilitat als segells independents i a les propostes alternatives que neixen i es desenvolupen a l’escena musical del país.

El projecte Segells Residents planteja cicles monogràfics amb l’objectiu de que els continguts de cada segell o col·lectiu musical pugui lluir al màxim, posant-los a disposició les instal·lacions de l’Heliogàbal i també d’altres espais del barri de Gràcia com l’EART (Experimentem amb l’Art) i l’Espai Jove Fontana.

Els Cicles de Segells Residents segueixen la linia de la programació regular de l’Helio, cuidant la paritat, la perspectiva de gènere i la multiculturalitat, apostant  majoritàriament per col·lectius amb menys visibilitat.

Las Pibas Producen, Gandula, The Indian Runners, Comedy Gold, Snap Clap Club, Gutter FestLa Nada Colectiva, Malapata , Luup Records, Massaviu, Autoedició i PPL United són alguns dels col·lectius amb els quals hem compartit aquesta experiència. Ens complau haver servit d’aparador d’artistes emergents de gran projecció, com per exemple Carlota Flâneur, Nil Nadal, Lluc, Ariox & Galgo Lento, Sequoia, Magalí Datzira, Vittara o Rosín de Palo… I és que, a part de la gran acollida per part del públic, rebem una creixent demanda de nous col·lectius i entitats per participar-hi.

Una novetat que hem implementat darrerament, és la creació d’un programa de Podcast “El Podcast de l’Helio” en el qual convidem els i les responsables dels col·lectius a explicar la seva història.