Dijous 29
juliol 2021
20h
6€ anticipada
8€ a taquilla

– Heliogàbal

Valentina & The Electric Post

Hi ha certs discos que a l’escoltar-los et brinden a la ment imatges i paraules de manera quasi instantània. Si haguéssim d’escollir la paraula que més ens evoca The Line seria intimitat. I la imatge no podria ser una altra que una habitació on caben per igual la llum i la foscor, i on es deixen entreveure Valentina & The Electric Post.

The Line és el segon treball de Valentina & The Electric Post, el dúo de Trip – Pop integrat per Valentina Risi i per Ildefons Alonso. Un disc amb el qual s’obren en canal i ens deixen mirar i escoltar fins al més profund. Un disc meditatiu i progressiu, que avança implacable seguint una línia, cançó a cançó. Un disc amb el qual han explorat terrenys molt més electrònics, però on tornem a trobar la veu de Valentina descaradament sincera, com predicadora. I una instrumentació minimalista, que gairebé arriba a desaparèixer, però que per moments ens envolta amb un mantell de textures.

Però tornem a la intimitat. The Line és un disc produït, gravat, i mesclat en la intimitat del Konvent (Cal Rosal, Berga), lloc on resideixen Valentina Risi i Ildefons Alonso. Recórrer el disc és com recorre’ls a ells, llegir els seus pensaments i les seves preocupacions. Saber què sobrepassa la línia o el que encara és acceptable. Com un full pass ticket al seu interior. Tota una sort per a totes nosaltres perquè Valentina & The Electric Post, estan en un moment creatiu molt plaent i The Line acaba resultant quasi un regal, un privilegi.