Diumenge 25
octubre 2020
11h

– Jardins de La Sedeta

25è Aniversari

Rigoberta Bandini
+ Hidrogenesse
+ Brigitte Laverne

Rigoberta Bandini és el projecte musical de l’actriu i escriptora Paula Ribó. Després de molts anys de trajectòria musical amb la banda The Mamzelles, al 2020 ha publicat, de moment, quatre singles que viatgen entre l’electrònica i el pop costumbrista.

Duo de pop electrònic format a Barcelona per Carlos Ballesteros i Genís Segarra en 1996, amb la idea de crear un grup conceptual en el qual qualsevol estil musical pot servir per a compartir les seves idees. Des dels seus inicis fins ara han fet synth-pop, belades cerimonials, mambo electrònic, música progressiva, dansi-music com en els 90, pop sofisticat i fals rock’n’roll. Part fundacional del col·lectiu Austrohongarès, des de 1997 organitzant festes i publicant discos (Les Biscuits Salés, Astrud, Espanto, Chico i Chica, Lidia Damunt, entre altres). A la primavera de 2019 publiquen el seu sisè àlbum, titulat «JOTERÍAS BABAUES». Així va definir algú el que ells fan, despectivament, després d’un concert seu a Ciutat de Mèxic. Ells van decidir reapropiar-se de l’insult i guardar-lo per a donar títol a aquest disc, que suposa un nou gir en el seu estil, amb unes cançons més melòdiques, estranyament antigues i romàntiques.

Brigitte Laverne és un projecte de Synthpop que va néixer sota el sol de Barcelona. Amb només quatre cançons en l’estrena del seu primer EP, Laverne va poder colar-se entre les joves artistes més prometedores de 2016, un component que li va permetre ser l’única participant espanyola en la Red Bull Music Academy. Amb el seu segon EP “Wasted”(2018), Brigitte Laverne es va consolidar com una artista reconeguda en l’escena del Synth-Pop, després de tocar a les sales mes grans d’Espanya i festivals importants com Sonar (Barcelona & Reykjavik) o Primavera Club.