Divendres 23
abril 2021
20h
10€ anticipada

– Heliogàbal

Festa 1er aniversari Música Dispersa

Kovitch
+ Joina
+ Carlota Flâneur
+ Flashy Ice Cream

Carlota flâneur ha viscut sempre en un hàbitat musical. Als cinc anys va demanar un violí i el va tocar durant deu, fins que va descobrir que en realitat el que li agradava era cantar, així que va aprendre a tocar la guitarra. El seu EP debut, Brains (Hidden Track Records, 2020), ens aproxima al seu univers. Un indret càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres, amb senzillesa i amb amor i on no cal aparentar sinó que és suficient amb ser, amb existir.

Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. La seva proposta barreja estils com el trap, el dancehall i el rap. Influenciats clarament per grups com ASAP Rocky, PNL o Sfera Ebbasta es desmarquen de la resta de formacions d’urbana per unes lletres amb missatge, compromeses i 100% en català. Actualment presenten el seu segon disc Don Gelato (Delirics, 2020) un treball composat i gravat en ple confinament i que ha marcat un abans i un després per a la trajectòria de la banda de Sabadell. Un dels millors àlbums d’urbana fets a Catalunya i en català.

JOINA és una artista empordanesa formada en piano clàssic a l’ESMUC però la seva música s’ha expandit molt més enllà dels compositors de la tradició acadèmica. Ella neix de l’escolta. De la valentia d’alçar una veu que té coses per dir. Amb un nou llenguatge, sincer, directe, les paraules li parlen i l’ajuden a entendre i seguir projectant. Una personalitat única en la nostra escena musical que vam descobrir amb el seu àlbum de debut, Companyes (Autoeditat, 2018) i que ens ha acabat de conquerir amb el molt recent Òrbita 9.18 (Microscopi, 2121). Si el primer era un disc amb clara vocació reivindicativa modelat en les formes del hip hop més contemporani; aquest segon és mira interior i existèncialista que resssona a R&B i neosoul.

Kovitch és un cantant i lletrista de rap del Vallès Occidental que aquest 2021 acaba de publicar el seu nou EP ‘Flâneur’ i ja té programats concerts per rodar-lo. El seu estil recull l’herència del hip hop més melòdic i de l’R&B, bevent de l’escena nord-americana, nacional i francesa. Les seves lletres, en català i castellà principalment, són reivindicatives, amb valors i vivències personals. Últimament s’ha interessat per la música d’arrels africanes i jamaicanes com l’afrobeat o el dancehall.