Dissabte 05
novembre 2022
21h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Ciclo BaCán presenta:

I.O.
+ KINÉTICA

I.O. és el projecte musical d’Isidora O’Ryan, violoncel·lista, cantant i compositora xilena radicada a Espanya, que fa més de quinze anys que experimenta en diferents estils i projectes musicals.

El març del 2020 publica el seu àlbum debut “Ciénaga” (segell 11:11), un disc que esborra qualsevol límit –si és que realment n’hi ha– entre el clàssic i el futur. Amb aquest treball, I.O. es configura com una artista captivadora enmig d’un any extraordinari, confirmant-ho al desembre amb el premi ArtIsta Revelació dels Premis Índic (CL) i amb la sortida de Ciénaga Remix (11:11), reversions de les seves cançons en mans de deu productors llatinoamericans.

Recentment va llançar Sanjerónimo, primer avenç d’ALTAR, el seu proper EP, i BLANCO, disc d’ambient en què col·labora amb el compositor Juan Pablo Abalo.

Kinètica és productora, compositora, cantant, DJ xilena radicada a Barcelona. Així mateix és codirectora del segell musical xilè 11:11. Ha incursionat en estils com el breakbeat, soul, pop, drum n bass i hip hop. El 2018 va ser la guanyadora dels Premis Pulsar a la categoria Millor Artista de Música Electrònica pel seu disc III. Gràcies als seus treballs II, III i els seus Dj Set; A més, ha compost música per a projectes audiovisuals i escènics. Actualment prepara llançaments per als propers discos IV i V.

Promotor: Ciclo BaCán

Entrades anticipades