Dissabte 08
octubre 2022
21h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

presenta:

Bum Motion Club
+ Salto

Passos curts però segurs, així pretenen construir una cursa Bum Motion Club. Per descomptat, no els ha anat malament la cosa des que cap al 2017 arrenqués a Aranjuez el seu camí musical. Després del preceptiu temps de fogueig arribava Delta, un debut que asseia les bases d’un so que ells mateixos van definir com a dreamwave, a cavall entre el shoegaze i el dreampop. L’EP, produït per Víctor Cabezuelo de Rufus T. Firefly, els va portar a recórrer escenaris de llarg a llarg de la nostra geografia ia formar part del programa Jägermusic.

“Niebla”, el seu EP del 2021, reforçava una proposta en què no tot és el que sembla. Cantat íntegrament en castellà, expandia horitzons sonors sense deixar enrere aquesta boira que els fa reconeixibles a l’instant. Per això van tornar a confiar en Víctor Cabezuelo, que aquesta vegada compartia responsabilitats amb Alejandro Leiva, guitarrista de la formació. Al costat de Pablo Vera (guitarra i veu), Iris Banegas (baix), Alberto Aguilera (teclats) i Pablo Salmerón (bateria) afronten ara un 2022 carregat de noves cançons i dates en què defensar-les.

Salto són ones sòniques nascudes en un polígon de Barcelona al començament del 2022, materialitzades en 7 cançons que formen un primer disc homònim. Una bossa de cuir sintètic on conviuen textures i intencions de guitarres, pedals, baix i bateria, amb tres veus. Salto és una excursió per un parc a Londres de camí a l’aeroport, un viatge amb zepelín a Nova York amb escala a Saragossa, Posades i Califòrnia.

Entrades anticipades