Dissabte 20
agost 2022
19h

– Jardins de La Sedeta

Festigàbal 2022

Pinpilinpussies
+ Julieta
+ Yawners
+ RODEO
+ Alavedra
+ Llamadas Perdidas Djs

19:00h

Les Pinpilinpussies són una banda de garatge-pop i actitud post-punk formada per la Raquel Pagès i l’Ane Barcena.

“Hipocondria” és el segon LP del duet català-basc, una col·lecció de 13 catàrtiques cançons que combinen distorsió i melodia amb una energia combativa. Directe incendiari!

20:05h

La Julieta i la seva proposta musical fresca i desenfadada arriba al Festigàbal en un dels seus moments culminants. El seu segon senzill ‘Tu Juru Ju’ i el seu mini àlbum ‘Juji’, li han servit perquè només en un any s’hagi convertit en un dels referents de la nova escena musical catalana, amb una proposta que, amb el català com a llengua vehicular, té una ambició musical i artística que aviat ultrapassarà les nostres fronteres.

Amb ‘A les fosques’ i ‘Trenca’m el cor’, publicat avui mateix, segueix configurant el seu jo artístic alhora que va guanyant fans a tort i a dret.

Va ser molt especial viure el seu primer concert a l’Helio, i ara toca gaudir del seu show en un format més gran i més ambiciós. N’en tenim moltes ganes, i tu?

21:00h

Yawners és el projecte de la guitarrista i compositora Elena Nieto, amb base a Madrid. Va publicar ‘Just Calm Down’, el seu primer àlbum, el 2019, on explorava la sonoritat més pop i contundent dels 90s, deixant-se influenciar tant per clàssics com Weezer, Pavement o The Breeders, com per contemporanis com Tigers Jaw, Snail Mail o The Beths. Mitjans com NPR, DIY Magazine, The Line Of Best Fit, Flood Magazine i d’altres espanyols es van fer ressò del llançament i li van dedicar lloances.

Això, juntament amb els més de 100 concerts que ha fet per cada cantonada d’Espanya, Europa i els EUA ha fet créixer Yawners a passos de gegant. Ara, 3 anys després del seu debut, publicaran un arrasador nou llarg on la compositora explora el concepte de dualitat i les dificultats de qualsevol jove indecís a l’hora d’escollir quin camí escollir i prendre la millor decisió per no naufragar en un món cada vegada més complicat.

22:00h

RODEO és la banda que representa la unió musical del duo d’electrònica b1n0, el cantant i productor PHOAC i l’enginyer de mescla i productor Jordi Mora. Els 4 s’uneixen per a donar forma al seu treball debut anomenat Fake Friends, que veurà la llum el proper mes de setembre.

Aquesta vegada barregen els seus ja distintius sons amb R&B, Hip hop, i encara amb més experimentació i música electrònica. “RODEO neix per a ser una via de fuita. Un lloc on experimentar, aprendre i treure el que ens doni la gana, quan ens doni la gana i sense donar explicacions a ningú”.

22:45h

Alavedra és un grup de Barcelona de Punketón Pop, pioners del So Carmel juntament amb Pantocrator i Diamante Negro.

Les seves lletres naveguen entre la quotidianitat, l’ existencialisme i l’absrd. Melodies llamineres i ràpides per aprendre-te-les fàcil i ballar cutre. La malaltia inventada de Xiri amb el pa, els dibuixos animats, el pujolisme… tot això ho han deixat de banda per mostrar-nos el seu perfil més madur. Ara parlen de què tal ser pollavella, que et desperten els de Vodafone a la migdiada “i a sobre parlant en castellà”, la gent gilipolles i barrejar la ressaca de l’M amb enamorar-te del teu follamic/ga. Molt millor.

Coneguts per alguns professionals de la indústria com els Blink 182 de l’Ebre, fills d’un clau preciós entre Bad Gyal i l’Ignatius Farray als banys del Pachá.