Divendres 19
agost 2022
19h

– Jardins de La Sedeta

Festigàbal 2022

Navarri
+ Guineu
+ Bernarda
+ BOYE
+ Habla de Mí en Presente
+ Heliogàbal Djs

19:00h

Navarri, el grup pop amb ressons a Sr. Chinarro que recull la millor tradició de l’indie nacional i l’adapta als temps que corren.

Després d’editar dos ep’s (Seat Ronda i Campos de girasoles) amb Hidden Track Records DIY durant 2020 i 2021 en breu entraran a l’estudi per enregistrar nous temes

19:45h

L’Aida Giménez és compositora i cantant, i presenta les seves cançons en format banda sota el nom de GUINEU. Indie Powerpop en català amb melodies “cuqui” i tendència “trash” (#cuquitrash)

Després de captivar el públic amb el seu darrer single “”Putu Any””, dona lloc al seu primer LP “”Forats Negres””. En astronomia, un “”forat negre”” és una regió de l’espai de la que res pot escapar, ni tan sols la llum. L’Aida ens explica en aquest disc vuit situacions, vuit bucles dels que ella encara no ha pogut escapar

20:40h

Bernarda és la formació encapçalada per Bernat Cuyàs Vilà, artista multidisciplinari nascut a Barcelona que desenvolupa les seves cançons i vídeos per gust i necessitat.

Havent estat en l’escena musical durant diversos anys, durant el 2021 va decidir començar el seu projecte en solitari on pretén mostrat amb total honestedat, els seus gustos, influències i tendències que el defineixen a través de les seves cançons i imaginari estètic dels seus vídeos.

Combinant català, castellà i anglès, el seu “”pop melancòlic”” es defineix amb cançons senzilles i tranqui-les sobre l’amor, la inseguretat i la pèrdua, on els seus estudis de jazz cada vegada influeixen amb major intensitat l’aura del seu so.

21:35h

BOYE és el vehicle musical de l’actor David Menéndez, una mescla visceral i despreocupada de hip hop, indie, funk i electrònica amb un resultat fresc i sorprenent. El seu nou senzill, ‘VENI VIDI VICI’, ha estat produït per Arnau Vallvé del grup Manel l i l’emparenta amb altres artistes inclassificables com Maria Arnal i Marcel Bagés, Niño de Elche, Rodrigo Cuevas, Juancho Marqués o Kae Tempest.

22:35h

Habla de mí en presente és un col·lectiu musical indie per festejar des de la consciència. Influïts per l’escena techno de Berlín, ciutat on el grup va néixer, aquests 5 músics que el conformen van anomenar el seu estil de vida, potser encara més que la seva música, ‘technorumba’. Entre la tradició i la modernitat, el techno i la rumba, la seva principal ambició és delectar les ànimes i fer ballar els cossos. L’originalitat de la seva música, la seva presència a l’escenari i la sinceritat de les seves composicions, són el que els ha garantit el seu èxit continuat.

Després de mudar-se de Berlín a Barcelona i de col·laborar amb entitats com la la International Business School de Barcelona, la Fundació La Plana de Sta. Maria d’Oló i la Fundació Bauhaus Dessau, aquest 2022 és el tret de sortida d’una nova etapa de la banda gràcies al llançament del seu primer disc, ‘Vivir más’ (Halley Records), que no deixarà a ningú indiferent. Us enamorarà