Divendres 01
juliol 2022
21h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

We Are Apes, Hello!
+ Mendra
+ Addenda

Power dúo de PopPunk d’Euskal Herria que està presentant el seu nou disc Something Happier, després de guanyar el concurs de bandes Hiriko Soinuak.

Les Mendra saben que no hi ha res més punk que la honestedat, i és per això que quan escoltes aquest disc pots respirar tranquil. Aquí tenim deu temes honestos que expressen exactament allò que són: música, soroll, vibració, comunitat. Es nota que les que toquen estan connectades pel gust d’existir plegades, pel gust de l’humor i pel compromís amb la vida -i la mort-. Les arrels de Mendra son múltiples i fondes, però més enllà de l’hxc ganxó i la milonga, aquestes arrels es remunten a les formes rituals dels cossos en dansa, dels cossos respirant junts, dels cossos trascendint-se a través del so. Jugant sobre la línea de baix, desbordant el ritme , extirpant la veu o bé rimant-la generant des del no res una música elemental i vital, amb una força que no imposa sinó que et convida: pots entrar si ho vols, total, és cosa teva. Mendra seguirà fent música exactament tal com els hi raja i parlant d’allò que ens fa tant humans, lluny, molt lluny, de les caselles rígides dels gèneres, dels prejudicis, dels pressupòsits i de les expectatives.

Addenda són un power trio basco-català afincat a Barcelona. Actius des de 2006, amb diverses gires internacionals, centenars de concerts a l’underground català, són una banda que no ha parat mai. Aquest 2022 treuen el seu enèssim treball “Oròdic”, co-editat pel seu segell de referència Discos Pinya.”

Entrades anticipades