Dissabte 04
juny 2022
21h
7€ a taquilla

– Heliogàbal

AUTOEDICIÓ al cicle Segells Residents

Sequoia
+ Magalí Datzira

Sequoia és un trio Barceloní que porta a l’escena cançons properes amb lletres quotidianes i amigues de la tendresa i la calma. Una sonoritat batejada com a Indie-folk al caliu .


Presenten Vint-i-pocs. Un àlbum que recull l’eufòria, la ràbia, la pau, el dubte i l’amor viscut en aquests primers anys de l’etapa adulta. Ho fan amb un directe format per una guitarra, un baix i percussió juntament amb les tres veus.

La Magalí és una contrabaixista, cantant i compositora barcelonina que ha crescut tota la vida en un ambient musical i ha participat en diversos projectes de jazz, tant de sidewoman com a leader. Ara bé, des de fa un temps va començar a treballar en la seva pròpia música, produint cançons que va escrivint des de fa anys. A mitjans del 2021 va publicar el seu primer EP, titulat </3. Mentrestant, també ha publicat altres singles.

En aquesta ocasió la Magalí ens proposa un concert íntim on tocarà les seves cançons acompanyada únicament del contrabaix o la guitarra amb la cruesa que això comporta.

Entrades anticipades