Dissabte 12
febrer 2022
21h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Mac 'N' Cheese Night

Bonestorm
+ Primer Infant
+ Zephyr Lake

 

La plana de Vic i el hardcore, el hardcore i la plana de Vic. Nois enfadats que marxen a la ciutat per escriure poemaris, nois enfadats que es queden a la plana per soldar granges de porcs i nois enfadats que deixen la universitat i es fan administratius de l’ajuntament de Vic. Presentant el seu disc més escoltable, l’escala circular.

Grup format per tres integrants: Laura Carpena (sintetitzadors), Laura Frade (bateria i veu) i Blanca Frade (guitarra i veu). La formació neix a finals de 2019 a Barcelona. A finals de 2020 treuen el seu primer EP titulat ‘Deliri’ i un videoclip per acompanyar el primer single ‘Warm Hurricane’. Per aquest primer EP, el grup aprofita per donar-se la llibertat de trobar el seu so i experimentar, sense cenyir-se a un concepte concret. Aquesta opció fa néixer una proposta fresca i sense pretensions que és el trampolí perfecte cap a una nova dimensió que veurà la llum a principis de 2022 en forma d’un nou EP.

La majoria de gent els donava per morts, però Zephyr Lake han seguit en actiu durant tots aquests anys. Ara presenten Feel The Flesh, el seu cinquè disc, on hi tornen a mesclar indie i punk rock per a nostàlgics dels vuitanta.

Entrades anticipades