Petits concerts : juny 2019
abrir
Divendres, 7 de juny • 21h

Estramoni

Preu: 6€ anticipada / 8€ a taquilla

Amb passatges més atmosfèrics però alhora sense deixar de beure de la tradició pop més clàssica del nostre país, Estramoni transita a mig camí entre unes lletres cuidades i una instrumentació precisa. Aquest recent-creada formació ens ve a presentar el seu primer disc ’Una vida millor’ (Delirics, 2019), un treball que han presentat al Primavera Club i amb el que van tenir l’oportunitat de telonejar a El Petit de Cal Eril. El seu concert a l’Heliogàbal promet ser una barreja d’emocions i bones vibracions que no et pots perdre.

Anticipades aquí.

Aforament limitat.

https://www.instagram.com/estramoni.grup/

abrir
Dissabte, 8 de juny • 21h

Cicle DENSO Estiu

Honolulu + Tittyshev

Preu: 8€ anticipada / 10€ a taquilla

Torna el cicle Denso aquest cop ja en temporada d’estiu i de nit. Després de l’èxit de les seves primeres edicions, amb Coach Station Reunion, Esmeralda Colette, Pararrayos i Santo Maltés, aquest juny arriba amb els irresistibles directes de Honolulu i Tittyshev, i una sessió de dj que pot ser memorable, amb el periodista Luis Costa i el responsable del segell Snap! Clap! Club Dani Cantó, a la cabina. Un ‘back to back’ amb vinils de pur pop. Agafeu lloc a la pista.

HONOLULU
Fa temps que esperàvem l'oportunitat de dur Honolulu a l’Heliogàbal. La parella formada pels germans Leai i Quentin Mevel es van retrobar a Barcelona, des d’on han tret tota una sèrie d'aventures que s'han traduït en ‘Honolulu’, disc homònim de debut amb 9 cançons que presenta un so confortable, càlid i encisador. Imagineu-vos el dream pop de Beach House i no us trobareu gaire lluny del que fan.

TITTYSHEV
Quantitats ingents de distorsió i reverb per a construir murs de so. Cançons amb entitat, força i pòsit. Soroll, però amb un gran cor pop. Així es defineixen Tittyshev, grup que des de 2017 factura un addictiu dream pop ‘asshoegazat’ que ja ressona per l'escena de la capital.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

http://www.foehnrecords.com/artistas-foehn/honolulu/
https://tittyshev.bandcamp.com/releases

abrir
Dissabte, 15 de juny • 21h

Furguson + Polseguera

Preu: 6€ anticipada / 8€ a taquilla

Ja fa temps que els Furguson tenen entre mans el seu tercer disc. Un disc que planteja nous camins digitals i, a la vegada, orgànics, que concilien la il·lusió positivista d’aquests dos moviments, aparentment antagònics. Aquest cop Furguson aposten per l’optimisme, un optimisme més espiritual que naïf, però conservant la intensitat. Mentre esperem la publicació d’aquesta nova entrega (prevista pel pròxim mes de setembre a través de La Castanya), tindrem algunes poques ocasions per escoltar el seu nou material.

Polseguera presentarà la seva nova formació a casa, després d'un any de treball intens al local d'assaig. La banda liderada per Tomeu Mulet (també a les files de Beach Beach, la banda de Sergi Egea i exmembre de Kana Kapila i Der Ventilator) completa la formació amb el també mallorquí Biel Riera (actualment baixista de Jorra i Gomorra), provocant una mutació inesperada: a la veu i guitarra de Mulet i al baix de Riera, s'hi uneixen caixes de ritmes, pads i sintetitzadors que redefineixen el so que fins ara caracteritzava el projecte, fent-lo virar cap a un vessant més freda, però sense perdre la intensitat de sempre. Una ocasió irrepetible per a sentir en primícia la forma definitiva de les cançons incloses en el seu primer LP, que veurà la llum aquesta tardor a través del segell Bubota Discos.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://furguson.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/polsegueragrup/

proxim concert

Dissabte, 22 de juny • 21h

Da Souza

Preu: 8€ anticipada / 10€ a taquilla

“Tu has estat mai a Punta Cana?” era una de les frases típiques d'Agustí Simó da Souza. Ell sí que hi va estar. De fet, hi va viure un bon grapat d'anys. Anys en què també vivia, simultàniament, al Raval de Barcelona. A Punta Cana treballava al Pop Coix -El Pulpo Cojo-, un restaurant a la platja El Cortecito, abans que s'incendiàs. Però això és una altra història. Al que anàvem: n'Agustí va viure simultàniament al Raval. I al Raval és on va conèixer als Da Souza, el grup. Abans que es diguessin Da Souza, clar. Perquè el nom és un homenatge a ell. Com també el seu darrer disc, Futbol d'avantguarda (Famèlic, 2018).

Ara ja fa més d'un any que estan presentant aquest disc. De moment, no els ha portat a Punta Cana, però sí a altres llocs ben diversos. El primer d'aquests llocs va ser l'Heliogàbal. Ells diuen que tocar a l'Helio és com jugar a casa. Per això han pensat que ara és un bon moment per tornar-hi. Ara que estan preparant un nou disc i, per tant, fent els darrers concerts d'aquest últim. Principis i finals, serà com un palíndrom: serà com estar a “sa casa”. Veniu a dir hola i adéu al Futbol dels Da Souza!

Anticipades aquí.

Aforament limitat.

dasouza.bandcamp.com


ultims videos
logos