Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 3 al 9 de juny.
abrir
Divendres, 7 de juny • 21h

Estramoni

Preu: 6€ anticipada / 8€ a taquilla

Amb passatges més atmosfèrics però alhora sense deixar de beure de la tradició pop més clàssica del nostre país, Estramoni transita a mig camí entre unes lletres cuidades i una instrumentació precisa. Aquest recent-creada formació ens ve a presentar el seu primer disc ’Una vida millor’ (Delirics, 2019), un treball que han presentat al Primavera Club i amb el que van tenir l’oportunitat de telonejar a El Petit de Cal Eril. El seu concert a l’Heliogàbal promet ser una barreja d’emocions i bones vibracions que no et pots perdre.

Anticipades aquí.

Aforament limitat.

https://www.instagram.com/estramoni.grup/

abrir
Dissabte, 8 de juny • 21h

Cicle DENSO Estiu

Honolulu + Tittyshev

Preu: 8€ anticipada / 10€ a taquilla

Torna el cicle Denso aquest cop ja en temporada d’estiu i de nit. Després de l’èxit de les seves primeres edicions, amb Coach Station Reunion, Esmeralda Colette, Pararrayos i Santo Maltés, aquest juny arriba amb els irresistibles directes de Honolulu i Tittyshev, i una sessió de dj que pot ser memorable, amb el periodista Luis Costa i el responsable del segell Snap! Clap! Club Dani Cantó, a la cabina. Un ‘back to back’ amb vinils de pur pop. Agafeu lloc a la pista.

HONOLULU
Fa temps que esperàvem l'oportunitat de dur Honolulu a l’Heliogàbal. La parella formada pels germans Leai i Quentin Mevel es van retrobar a Barcelona, des d’on han tret tota una sèrie d'aventures que s'han traduït en ‘Honolulu’, disc homònim de debut amb 9 cançons que presenta un so confortable, càlid i encisador. Imagineu-vos el dream pop de Beach House i no us trobareu gaire lluny del que fan.

TITTYSHEV
Quantitats ingents de distorsió i reverb per a construir murs de so. Cançons amb entitat, força i pòsit. Soroll, però amb un gran cor pop. Així es defineixen Tittyshev, grup que des de 2017 factura un addictiu dream pop ‘asshoegazat’ que ja ressona per l'escena de la capital.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

http://www.foehnrecords.com/artistas-foehn/honolulu/
https://tittyshev.bandcamp.com/releases


ultims videos
logos