Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 20 al 26 de maig.
proxim concert

Dijous, 23 de maig • 21h

Peter Loveday

Preu: 7€ anticipada / 9€ taquilla

Bon amic de la casa, el cantautor australià establert a Barcelona, Peter Loveday, torna a l’Helio per presentar el seu setè àlbum. Aquest cop també s’acompanya d’un llibre il·lustrat pel mateix artista on les seves lletres traspassen les imatges i les pàgines. ‘Through the Mirror’ (autoeditat, 2019), és un disc ple de cançons que parlen de trobades i de pèrdues, de memòries, de records, dels senyals que ens trobem pel camí, des de l'inici a la fi.

Prolífic i bregat en el directe, el músic farà pinya amb la seva banda, composta per Sarah Davison (veu, flauta, guitarra i percussió) i Naomi Wedman (veu, violí i piano). Segur que serà una nit especial per gaudir de les seves melodies i paraules.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

www.peterloveday.com

abrir
Divendres, 24 de maig • 21h

No Fucks

Preu: 6€ només a taquilla

Amb Wavves i Los Punsetes al radar i Hora de Aventuras i el Visual Kei a la ment, l’Elisa i l’Stephen es van ajuntar el 2012 amb més ganes que destresa per gravar una maqueta (‘Whatever’), la qual es va compartir gairebé tant com la d’Estopa en el seu moment. Apadrinats a l’inici per Linda Guilala, van gravar el seu primer 7”, editat per High Five Discos. A partir de llavors es van succeir concerts amb bandes com Juanita y Los Feos, High Dive o els mateixos Punsetes. Anys d’històries boges per Vigo que acaben en tatuatges, un altre 7” amb Discos de Walden, col·laboracions i tota la pizza barata que et puguis capaç d'imaginar-te. Després d’aquests anys de frenesí, va venir una època en què l’Stephen va anar a treballar a Barna, la banda es va quedar sense baixista i l’Elisa se’n va anar a descobrir la ruïna que és viure a Madrid, sense vaques ni sidra a 5 euros l'ampolla.

Per no morir de fàstic, van haver d’enxampar al Dani, un altre asturià que caminava perdut per la capital. Junts es van posar un altre cop a to, gravant uns temes amb Linda Guilala, uns altres amb Jorge Muñoz de Doctor Explosion i un parell més a la casa seva. Totes aquestes cançons van acabar conformant, a la fi, el seu primer disc, que ve a ser un resum de tots els anys de vida de NO FUCKS condensats en dues cares. La primera d'un pop brillant per a penya que veu la vida molt negra, i la segona de lo-fi sorollós i atrotinat per a qui vol aprofitar l'últim dia de platja abans de tornar al pou de la feina. A l’Heliogàbal vindran per primer cop a presentar les seves cançons amb bones dosis d’energia, joventut i molta desgana generacional marca de la casa.

Aforament limitat

https://nofucks.bandcamp.com/


ultims videos
logos