Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 6 al 12 de maig.
abrir
Dijous, 9 de maig • 21h

Mendra + Help Me Please I Am Dying

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Help me please I am dying és la nova banda de la Carla (guitarra) i la Jazz (bateria) de MOURN i el Markus P. al micròfon. Millors amics des de l’institut que, per fi, fan realitat el seu somni de tenir un grup de punk junts. El Maresme against de world!!

Mendra són un trio d'emo-punk que es mou entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona. Amb un primer disc publicat, Tacho (Saltamarges, 2017), ben aviat tornaran a entrar a l'estudi per gravar el seu segon LP.

Nit de joventut i energia desfermada, de les que ens agraden a l'Heliogàbal. Veniu a viure-ho amb nosaltres!!

Anticipades aquí.

https://mendra.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/helpmepleaseiamdying/

abrir
Divendres, 10 de maig • 21h

Rombo

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Han passat moltes coses en els últims quatre anys, a Rombo també. Després de molts canvis, sentiments i giragonses, el grup d’indie-pop femení publica aquest 3 de maig el seu segon disc ‘Clara Montse Núria’ (The Indian Runners, 2019).

Un disc curt, com sempre, amb vuit cançons plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar-ho de fer. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes, gravades i mesclades per en David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef...), amb qui el grup ja va treballar el 2015 pel seu disc de debut.

El disc reflecteix els canvis que ha viscut la banda durant aquests anys, el més important dels quals ha estat la sortida del grup de l’Anna, la bateria inicial de Rombo, motiu pel qual la percussió del disc està feta a base de ritmes midi dissenyats pel mateix David.

Podem dir que és un disc amb algunes tristeses i absències que troben el consol en l’amistat que tenen la Clara, la Montse i la Núria. El 10 de maig a l’Heliogàbal, Rombo el presentaran jugant a casa i ens fa molt feliços.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://rombo.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 11 de maig • 13h

Pértiga session #6: Las Chicas lo Petan

Yana Zafiro + Cabiria

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Yana Zafiro és la teva nova artista preferida. Nascuda a Ucraïna i resident a Múrcia, Yana no entén de fronteres ni d'etiquetes, senzillament fa el que li dona la gana. A les seves cançons barreja castellà i anglès com si res, es passeja per l'electrònica i el pop de dormitori i li queda temps per estar connectada amb l'escena ‘fanzinera’ i artística de la seva ciutat.

El seu primer EP, 'Mi perro se va a morir' (Mont Ventoux, 2019), reuneix quatre d'aquestes peces enlluernadores en les quals deixa ben clar que té talent a dolls. De desimboltura, tampoc n’hi falta i què dir de les lletres? Doncs que estan plenes d'enginy, ironia i alienació post adolescent. La Yana té només 21 anys i el futur és seu.

La música de Cabiria parteix del synthpop tragicòmic i es basa en una peculiar paròdia de la cultura popular. L'atmosfera dreampop s’acompanya d’un ús del llenguatge totalment lúdic, amb jocs de paraules i fonètiques canviants. La lírica vista des de la ironia.

Anticipades aquí.

https://yanazafiro.bandcamp.com/
https://cabiria.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 11 de maig • 21h

Aloha Bennets + Alavedra

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Aloha Bennets debuten als escenaris el març de 2016. Es presenten amb un garatge-punk de tocs surf i lletres fresques i iròniques. La seva voluntat és ser com el primer dia de vacances, com una festa estiuenca o com el moment de trencar l’olla de la festa d'aniversari. La crítica les descriu com "un esput rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat". Una contradicció entre la tendresa i el desvergonyiment, xopa de lo-fi.

Alavedra és una banda de “punketón cisgluten” de Barcelona, que va néixer d'un mal de ventre de Jordi Pujol. Alletats per les lletres de Daddy Yankee i educats en una secta de l'Església Cisglutenista del Blat Sarraí, aquests quatre guerrillers convergents lluiten contra la dictadura del ‘panetariado’. Melodies pop, frenesí, pits peluts, apologia gratuïta dels unicorns i còpies barates d'Amaia Montero. Això és Alavedra.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

alohabennets.bandcamp.com
https://alavedra.bandcamp.com/


ultims videos
logos