Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 22 al 28 d'abril.
abrir
Dijous, 25 d'abril • 21h

La Sentina

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

El tercer LP de La Sentina rep el nom de ‘2013-2015’ (The Indian Runners, 2019). Un disc doble que recull bona part de la música feta per l’Albert Girons en l’el·lipsi que va de la publicació de ‘Falconades’ (The Indian Runners, 2012) a ‘Llobregat’ (The Indian Runners/Grava, 2016).

La metodologia de treball d’aquest disc doble és diferent de la dels discos anteriors. Una primera fase introspectiva en solitari, seguida de la posada en comú amb Dani Comas (El Petit de Cal Eril, Ferran Palau) que catalitza amb la incorporació d’elements amb idiosincràsia pròpia com Albert Cirera (saxo) i Ramon Prats (bateria), músics que junts formen Duot. Joan Pons (El Petit de Cal Eril), a les mescles, acaba de donar a les cançons una sonoritat que defuig estàndards de fidelitat.

El resultat de tot aquest procés són les noves cançons de La Sentina que ja estan llestes per deixar-se anar i es presentaran al món des del nostre estimat bar Heliogàbal.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

facebook.com/lasentina
twitter.com/lasentina

abrir
Divendres, 26 d'abril • 21h

Playa Norte

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Playa Norte és una banda entre el punk rock i el pop dur. El seu so es desenvolupa a través dels clàssics de la contracultura americana dels 90 amb bandes de capçalera que tant pertanyen a l’escena de Washington com a la de l’emo o el noise. Sebadoh, Dinosaur Jr., Jets to Brazil, Seam, Fugazi, Slint o Jawbox passen pel sedàs de la banda que també es nodreix del punk i del pop anglès dels 80 i de bandes nacionals com Nueva Vulcano, Cala Vento o Sr. Chinarro per resultar en un pop enèrgic i emocional on hi veiem bolcats –no sense certa ironia– els drames i les desgràcies d’una generació que arriba just ara als 40.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://www.facebook.com/playanorteband/

abrir
Dissabte, 27 d'abril • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Roger Pistola

Preu: 6€ només a taquilla

Roger Pistola, 1 de gener del 1989. Amant vocacional, però músic de professió. Intermitentment manacorí. Català insular que ha habitat durant molts hiverns la Mallorca Continental. Compositor des del naixement, concertista des dels sis anys. Ha participat en una vintena de discs en la darrera quinzena d'anys, col·laborant amb múltiples projectes artístics, de gran ventall estilístic i de variades disciplines. Creatiu, creador i productor. Productiu no tant.

En Roger vindrà a presentar el seu treball ‘Adesiara’ (RGB, 2018), o el culte a la bellesa, que és el mateix. Un treball on s'endinsa en els conceptes de desig i amor (tant físic com platònic) en cançons curtes, confeccionades com a ràfegues fidels a l'esperit del pop més pur.

Aforament limitat

https://rogerpistola.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 27 d'abril • 21h

Germán Carrascosa + J.G.G.

Preu: 7€ només a taquilla

Sempre ens ha costat descriure a en Germán Carrascosa i la seva Alegría del Barrio, potser perquè el guitarrista de Pamplona ha sigut sempre tan eclèctic que les paraules no són suficients per parlar d'ell i la seva obra. Ni fent un CV a l'ús, d'aquests que repassen la seva carrera en mil i un grups, ni tractant de descriure com rasca la guitarra i ens crida a la cara en els concerts.

Potser podríem dir que en Germán ja no viu a Barcelona i el trobem a faltar, les seves actuacions descarnades ja no són tan freqüents com ens agradaria. Però aprofitem que treu un nou EP, amb el segell Caballito Records (per això la referència s'anomena ‘Caballito EP’) perquè ens presenti la seva nova formació amb Tamu d’Ex-Novios i Gorka de La Prima de Riesgo.

A més, com que és impossible entendre la música de Germán Carrascosa sense parlar de l'amistat, tindrem a un ex-Alegria del Barrio (era barcelonina) com a teloner. El mag dels sintetitzadors i de les petites melodies de grans idees, en J.G.G., ens presentarà el seu nou EP 'Mareo', publicat per Ediciones Populares.

Aforament limitat

germancarrascosa.bandcamp.com
j-gg.bandcamp.com


ultims videos
logos