Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 15 al 21 d'abril.
abrir
Divendres, 19 d'abril • 21h

Macizo Galáctico + Pantocrator

Preu: 8€ només a taquilla

Macizo Galáctico són una banda de pop eclèctic liderada per Dionisio, que s’encarrega de les lletres críptiques (o no tant) i de manejar l'aspecte rítmic de la música. En aquesta comparsa del disbarat l’acompanyen Mané i Jose a les guitarres i Sarah a les tecles i a les segones veus.

Van llançar el seu primer senzill ‘Fábula Melanoderma Albina’ l'u de gener, volien deixar clar que aquest era el seu any. Ara vénen a l’Heliogàbal a presentar-nos el seu últim manifest en forma de LP ‘Lo Importante es Participar’ de la mà del segell Fikasound.

Pantocrator neix de l'ansietat i la pèssima gestió emocional de Marina Corretja i Marta Delmont (Joana Serrat, Pol Fuentes…), materialitzant-se en un repertori a mig camí entre el garatge més pallús i el power-pop més elaborat. Xiri Romaní (Alavedra, MINI!…) a la bateria i Robert Busquets a la guitarra completen aquesta formació en la qual s'enarbora la decadència i el drama millennial des de l'humor més àcid.

Aviat tindran llest ‘Villacapullos: el EP’, el seu treball de debut. Això, si cap dels integrants no la palma durant l'enregistrament.

Per arrodonir la nit, tindrem als plats a l'artista Felipe Almendros (Badalona, 1976). Autor de còmics com: ‘S.O.S.’ (ApaApa còmics, 2009), ‘RIP’ (ApaApa Còmics, 2012) i ‘V.I.P.’ (Reservoir Books; 2017). Els seus tebeos autobiogràfics i emocionals són obres d'art naïf molt allunyades de la simplicitat, hereus del temps que porta pintant i acolorint. Li mola Fugazi i més grupassos, per tant, sap posar cançons.

Aforament limitat

https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Macizo-Gal%C3%A1ctico-401219600418079/

abrir
Dissabte, 20 d'abril • 21h

Kids From Mars

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

Kids from Mars és una banda molt jove de Blanes formada per l'Òscar i en Roger que amb només 15 anys es presenten en societat amb dos singles seminals: "August" i "The Words I Already Said". El duet mostra dues cares d'una mateixa moneda, prometent tant per la seva energia com per la seva maduresa musical. En aquestes cartes de presentació, l'electrònica es barreja amb unes melodies vocals que sorprenen per la seva precisió. La jove edat de l'Òscar i el Roger només fa que ressaltar el talent precoç d'aquest parell de nois que viuen i es desviuen per la música. Clarament, el motor de les seves vides.

El seu primer EP ha vist la llum aquest febrer passat. L’han tret després d'haver enlluernat el públic en nombrosos concerts i d'haver-se passejat per bona part dels mitjans més importants del nostre país, on no han parat de rebre bones paraules. Amb un directe enèrgic i vitalista, Kids from Mars venen a l'Helio disposats a fer-se un lloc i revolucionar el panorama indie.

Anticipades aquí.

https://www.facebook.com/kidsfrommarsband/


ultims videos
logos