Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 1 al 7 d'abril.
abrir
Dijous, 4 d'abril • 21h

Cotton Tree

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Cotton Tree és el projecte musical del polifacètic Hun Deok Lee: Skater, artista i músic barceloní d’orígens coreans. Els últims dos anys ha estat treballant en noves cançons de sonoritats folk i dream pop que conformaran el seu proper EP i que ve a presentar a l’Heliogàbal per primera vegada en format de trio acústic. El mateix Lee a les veus, a la guitarra i al violí acompanyat per la Eun Ho Kim a les veus, el piano, la flauta travessera i la melòdica i el Luis Lu a la guitarra espanyola i el violí.

Anticipades aquí

Aforament limitat

abrir
Divendres, 5 d'abril • 21h

Ex-Colorado + Puppies In The Sun

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Ex-Colorado és el nom amb el qual el músic i productor argentí José D'agostino, més conegut com a Peta, dóna a conèixer el seu projecte en solitari després d'haver format part de la història musical independent de Buenos Aires en les últimes dècades. D’una banda, es coneix D’Agostino per ser un dels membres de Go-Neko!, grup amb el qual va gravar dos discos: ¨Una especie de mutante’ (Autoeditat, 2008) i ‘Los Malos de verdad’ (Autoeditat, 2011). De l’altra, el músic també s’ha fet un nom a través del seu estudi Moloko Vellocet, on ha gravat discos considerats clàssics per l’indie argentí dels darrers anys com ‘Creo que te amo’ de 107 Faunos, o els debuts de conegudes bandes com Bestia Bebé o Las Ligas Menores, per dir-ne dues.

A ‘Siete Mares’ (Hallo Discos, 2017), el seu primer disc com a Ex-Colorado, s'encarrega de l'enregistrament i de l’execució de tots els instruments per repassar no només les seves influències, sinó també les seves inquietuds musicals menys explotades. D’Agostino s’obre cap als sons repetitius aplicats al format cançó, prenent el pols al krautrock i sabent derivar cap al dream pop més contemplatiu.

Puppies in the Sun és el projecte musical format per Cristóbal Pereira i Alberto Cendra, el primer, afincat a Berlín i el segon a Barcelona. A Pereira el recordem per haver estat membre de la singular banda progressiva La Bolsa, mentre que Cendra ens sona per ser fundador i bateria de Los Zapping, a més de creador electrònic sota l'àlies de Act/Cut/Withdraw.

Amb Puppies in the Sun han desenvolupat un estil que parteix de les exploracions psicodèliques, per després apropar-se a quelcom semblant al dark ambient, tot sumant-hi denses capes d'electrònica i blast beats. És música ritualista, tortuosa, sorollosa i impredictible.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://excolorado.bandcamp.com/
https://puppiesinthesun.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 6 d'abril • 13h

Ciclo DENSO Primavera

Esmeralda Colette

Preu:

Ja tenim aquí el ‘Denso de Primavera’. Dancetería presenta el cicle trimestral de concerts Denso, unes jornades dobles amb un primer concert en horari de vermut a la 1 del migdia i dues actuacions més en horari de nit, acompanyades d'una sessió de DJ. Tot el mateix dia i amb la possibilitat d'adquirir una entrada per a les dues sessions (vermut + nit) o, si ho preferiu, una entrada solta per a qualsevol de les dues.

Aquesta primera edició arriba amb els concerts d'Esmeralda Colette a l’hora del vermut, i Santo Maltés i Pararrayos a partir de les 9 del vespre dins el tram nocturn. La sessió de dj anirà a càrrec del periodista, Dj i responsable del cicle Luís Costa, que s’encarregarà de fer-nos ballar a base de singles pop en 7 polzades.

Esmeralda Colette és una jove cantant i actriu de Santa Coloma de Gramanet, alumna de l’Institut del Teatre, que ha irromput en l'escena musical després de l'èxit de la seva obra de teatre ‘Lovely Precious Dream’ que versava sobre la vida de Nina Simone. Des de llavors, ha passat a formar part de la nòmina d'artistes de LAV Records, el segell del músic i productor de l’Ametlla del Vallès, Miqui Puig. La veu genuïna de Colette acaricia les seves delicades composicions, a mig camí entre bossa nova, folk, pop i soul. El talent es palpa.

Aforament limitat

http://www.lavrecords.com/esmeralda-colette/

abrir
Dissabte, 6 d'abril • 21h

Ciclo DENSO Primavera

Santo Maltés + Pararrayos

Preu:

Santo Maltés és el projecte d'Albert Florent (exmembre de Computadora) amb l'ajuda a la producció d'Àlex Marull (ex-Odio París) amb qui s'ha llençat plenament a l'experimentació a través d’aparells electrònics i elements digitals. El resultat és un captivador viatge de pop sintètic en la línia de Sean Nicholas Savage, Anika o Kavinsky, que podem gaudir en el seu àlbum de debut ‘Líneas Muertas’ (Snap! Clap!, 2019)

Sota l'electritzant nom de Pararrayos hi trobem a una jove banda del Poblenou barceloní que factura un pop d'alt voltatge, amb forta influència del post-punk dels 80 de grups com The Cure o Siouxsie & The Banshees. De fet, la veu de la seva cantant, Laura, recorda en alguns moments a la de Siouxsie Sioux o a la d'Elizabeth Fraser, dels Cocteau Twins. Trobant referents en el shoegaze, un altre estil que ens pot ajudar a acabar de definir aquesta interessant i excitant banda emergent.

Aforament limitat

https://santomaltes.bandcamp.com/
https://pararrayos.bandcamp.com/


ultims videos
logos