Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 18 al 24 de març.
abrir
Dimecres, 20 de març • 21h

Young Scum

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Aquest quartet de Richmond, Virgínia, té tots els ulls del pop a sobre després d'haver publicat un LP meravellós sota el segell Pretty Olivia Records. Compartint l'esperit 'power poppy jangle' del seu anterior EP Zona (Pretty Olivia Records, 2016), el seu nou treball ens mostra la capacitat que tenen de confeccionar cançons pop que et facin ballar una llarga estona per, al final, acabar la nit plorant una mica. Cançons sobre perdre amics, tenir feines de merda, ofuscar-te amb el teu futur i, naturalment, malgastar el temps.

Anticipades i abonament per als concerts de dimecres 20 i dijous 21 aquí.

Aforament limitat

abrir
Dijous, 21 de març • 21h

Pale Lights + Kiwis

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Pale Lighs es varen formar a Nova York l’any 2011 de les cendres de The Soft City. Al separar-se, el cantautor Phil Sutton (Comet Gain, Cinema Red and Blue), la bateria Lisa Goldstein (Knight School) i el guitarrista Andy Adler (Crystal Stilts, Cinema Red and Blue) es van ajuntar amb les amigues Maria Pace, al baix, i Suzzanne Nienaber (Great Lakes), a les veus i teclats, per crear Pale Lights. Feu la llista, clarament estem parlant d'un super grup, una batedora de totes aquelles bandes que ens fan ballar i cridar amb el puny al cor: pop dels seixanta, indie-pop vuitanter, música dels segells Postcard o Flyng Nun, Felt, Go-Betweens...

KIWIS són l’Inés, la Marta, el Jordi i el Marc. Són molt de la casa i les seves cançons de power pop que tant ens agraden, també han enamorat als Pale Lights. Els de Nova York són tan fans seus (gairebé més que nosaltres), que els han demanat especialment que obrin la nit a l’Heliogàbal. Totes en família, no podia ser més bonic.

Anticipades i abonament per als concerts de dimecres 20 i dijous 21 aquí.

Aforament limitat

https://palelights.bandcamp.com/
kiwisbarcelona.bandcamp.com

abrir
Divendres, 22 de març • 21h

Rebe + CARDEVORE

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

La Rebe és un veritable misteri, un dels fitxatges més recents del segell Snap! Clap! Club i de la jove disquera Jeanne D’Arc Rècords. Una noia de la serra de Madrid que des de fa mesos va llançant brillants i diminutes balades a Soundcloud. Costumisme en cançons sobre menjar-se un préssec, llenguatge adolescent com el de la cançó “Cuki que me has exo” o versions memorables de cançons de Cecilia, Kiki D’Aki o Alejandro Sanz, són marca de la casa. A l’Helio ve a presentar el seu primer treball, perdre-se-la hauria de ser considerat delicte.

Cardevore és l'àlies de l'artista de les mil cares, part del col·lectiu Detakon. Venint del Dani, podeu esperar de tot, veniu preparats!

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://soundcloud.com/rebe-rebe-rebe
https://soundcloud.com/cardevore

abrir
Dissabte, 23 de març • 13h

Matins a l'Heliogàbal

La Sonidera Garbanza

Preu: 6€ només a taquilla

Garbanzo, MC del duet Diploide i integrant dels col·lectius DJs Coseta Seriosa Sistema de So i La Cosa Llatina, presenta un nou projecte: LA SONIDERA GARBANZA. Fugint de Niño (el seu company a Diploide), s'ajunta amb altres productors que confeccionen el matalàs musical sobre el qual Garbanzo salta despreocupat. De moment, han participat a La Sonidera noms com Tsar1, Ibon Errazkin o Miguel Grimaldo. Les músiques que aporta cada col·laboració són molt diferents entre elles, els directes de La Sonidera Garbanza utilitzen riddims de dancehall clàssic jamaicà sobre els quals Garbanzo canta el que li dóna la gana. La Mixtape, de recent publicació, pretén reflectir el que es pot viure als seus directes.

Aforament limitat

https://lasonideragarbanza.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 23 de març • 21h

Copa Lotus

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Copa Lotus beuen de la tradició nord-americana que és referència originària de la banda, amb noms com Neil Young o Bob Dylan, però també d’insignes representants de l’escriptura pop del nostre país, com ara Pau Riba. El quartet vilanoví, format per Marc Bala (guitarra i veu), Vidal Soler (guitarra i veu), Xavier Yerga (contrabaix) i Marc Benaiges (bateria) visitaran l’Heliogàbal i l’ompliran d’arrels americanes i rock n’ roll.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

copalotus.bandcamp.com/


ultims videos
logos