Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 11 al 17 de març.
abrir
Dijous, 14 de març • 21h

Ominira

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Ritmes calents i melodies refrescants, crits de ràbia i alegria, percussions selvàtiques i sonoritats misterioses. Ominira -que significa llibertat en ioruba- es presenta com un trio insòlit de guitarra, trompeta i electrònica que explora el món del dub i del trip-hop ètnic a la recerca d'un nou nínxol musical que conquerir... Música poc convencional però fàcil d'escoltar i que convida a endinsar-se en una esfera espiritual en la que la natura hi té una presència inequívoca.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

http://ominirabeats.com

abrir
Divendres, 15 de març • 21h

The Ballet + Evripidis and His Tragedies

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

The Ballet és un duet queer de Nova York que casa les polítiques DIY de The Hidden Cameras amb la poètica dels Magnetic Fields i el pop romàntic de Jens Lekman, per crear un pop culte i contagiós. Format el 2005 per Greg Goldberg i Craig Willse, la banda va començar autopublicant-se dos àlbums: Mattachine! (2006) i Bear Life (2009), que van despertar l'atenció de Fortuna Pop!, segell que va llençar el seu tercer àlbum, Blame Society, l’any 2013. Els novaiorquesos actuaran al Madrid Popfest 2019 però abans ens visiten per primer cop a Espanya.

Evripidis necessita poca introducció a hores d'ara. Pianista, cantant, DJ, programador de concerts i il·lustrador, el seu nervi fa que sempre persegueixi melodies perfectes i estructures complicades per reflectir els seus sentiments i somnis. A l’Heliogàbal presentarà temes en exclusiva del seu nou projecte (sense tanta tragèdia) que reprèn el sintetitzador com a vehicle d'expressió.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://theballet.bandcamp.com/
evripidisandhistragedies.com

abrir
Dissabte, 16 de març • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Tarta Relena

Preu: 6€ només a taquilla

Tarta Relena són la Marta i l’Helena i treballen únicament amb les seves veus. Arrangen cançons i poemes, i experimenten amb diferents tècniques, colors vocals i timbres que resulten de cantar juntes. Amb les seves harmonies i polifonies sofisticades busquen la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb els mínims elements.

Aforament limitat

https://tartarelena.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 16 de març • 21h

Davy Lyons

Preu: 7€ anticipada / 9€ taquilla

El cantautor irlandès, Davy Lyons és un vell amic de la casa i tornar per presentar el seu primer àlbum “Evidence” ( Delirics, 2019), a l’Heliogàbal i el dia abans de St. Patrick Day, això apunta festa grossa. Un disc ple de balades sobre viatgers, assassinats o l'amor a la ribera d'un riu. Cançons que relaten la vida de personatges que creuen els seus ulls, ment i cor atents, cançons i temàtiques arrelades a la tradició folk irlandesa. I com sempre ben acompanyat per la seva banda, Joan Pau Balcazar (contrabaix), Nacho López (violí) i Toni Saigi (teclats). Segur que serà una nit especial, on la melodia i la paraula s’uniran en una cerimònia d'intimitat.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

davylyons.com


ultims videos
logos