Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 4 al 10 de març.
abrir
Dijous, 7 de març • 21h

Alex Juarez

Preu: 5€ Anticipada/7€ Taquilla

Fill d'un talentós cantautor que va deixar la guitarra per dedicar-se al psicoanàlisi, l’Alex Juarez es va formar en bandes de rock alternatiu de la seva Múrcia natal. Ja establert a Barcelona va començar a signar cançons en primera persona i el 2016 va autoeditar "Cinco Canciones en Directo", un Video EP intimista gravat en un Auditori amb 6 músics convidats, i que partint de veu i guitarra trenca en forma i fons amb les costures de la cançó d'autor. Actualment està preparant el seu àlbum debut. Cançons íntimes i sensibles que portará a l’Helio de la manera més nua i directa.

Anticipades aquí.

Aforament limitat.

https://alexjuarez.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 9 de març • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Ella Ella + Centauros

Preu: 6€ només a taquilla

abrir
Dissabte, 9 de març • 21h

Vancouver Undercover + Oo

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

L'Albert, el Ricard i la Mirentxu ens vam conèixer estudiant jazz en un combo, i en el concert de Radiohead (la nostra estimada i gran influència) del Primavera vam decidir montar aquest projecte. Després d'un primer any super intens passant pel Bala Perduda vam trobar al Nil, que ara completa la formació a la bateria. De xixa pues això, birras, jazz i molts concerts, en definitiva la fusió de tres persones (i ara quatre) molt diferents que aconseguim entendren's gràcies a la música treient allò més profund i ocult però a la vegada jove i enèrgic. Ens agraden molt els contrastos i les nostres lletres son criticas, oníricas i alguna sentimental, que al final és dificil evitar-ho.

El duo francès d'electrònica subtil o’o torna al Heliogàbal amb la seva delicada música. Compost per Mathieu Daubigné i Victoria Suter, el seu primer EP gravat a casa, Spells, té una vocació experimental però accessible. Una mescla d'electrònica, textures orgàniques, sintetitzador analògic i una veu femenina que guia el conjunt. Viatjant entre el suau i el violent, barrejant foscor i fantasia.

Anticipades aquí.

Aforament limitat.

https://vancouver-undercover.bandcamp.com/
https://o-o-music.bandcamp.com


ultims videos
logos