Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 25 de febrer al 3 de març.
abrir
Dijous, 28 de febrer • 21h

Tuya

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

David T Ginzo és un conegut productor y multriinstrumentista relacionat amb una infinitat de projectes de l’escena estatal, com ara Christina Rosenvinge, Sidonie, Templeton, Tokyo Sex Destruction, etc.

El seu projecte més personal, Tuya, que després de “Own” (Subterfuge, 2011), “Waterspot” (Subterfuge, 2012), ha anat deixant enrere les guitarres amb “Mountains moving” (ERV, 2014) fins a enterrar definitivament aquest so a “A war is coming” (ERV, 2017), i trobant-se actualment en la fase més electrònica de la seva carrera.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://tuya.bandcamp.com/

abrir
Divendres, 1 de març • 21h

Urpa + Diamante Negro

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

De la col·lisió entre el pop melòdic i el soft-core noventero neix URPA, cinc músics dissonants que busquen la bellesa en el nervi i la intensitat en la calma. Amb unes composicions fresques recent sortides del forn, sonen com Cloud Nothings per a la gent que pensi que Nueva Vulcano és la millor banda catalana des de Sau.

DIAMANTE NEGRO es van estrenar en directe al gener després de treure el seu primer one hit wonder ‘Club Caribe’, amb Pol Folguera a la bateria. Ara, després d'algunes escoltes a Bandcamp i diversos oients frustrats pels límits en les reproduccions, aconsegueixen tirar endavant directes amb una formació que és tan efímera com la seva música. Perquè encara que sense 2 no hi ha 3, Lucas i Benoît sempre compleixen la primera part. Les composicions van a càrrec d'un infermer i un fisioterapeuta. Els agrada el punk però fan pop. No sonen actuals, ni als 80 i 90. Mai toquen una cançó de la mateixa manera. Medicina preventiva.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://urpaurpaurpa.bandcamp.com
https://diamantenegro.bandcamp.com

abrir
Dissabte, 2 de març • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Coimbra

Preu: 6€ només a taquilla

Diversitat d’estils, música hawaiana, funk, folk i vuit temes en portuguès, anglès, castellà i en un alemany terriblement mal pronunciat. Anton Coimbra i Pol Gallart formen el dúo barceloní "Coimbra" i els seus concerts tenen el gust informal del menjador de casa.

Venen a l' Heliogàbal a presentar-nos l'àlbum "Hombre dulce", el seu primer treball i una crida a una nova masculinitat més lliure i sensible. Un disc amb vuit temes delicats i diversos que presentaràn en aquest concert-vermut juntament amb musics convidats.

Aforament limitat

https://twitter.com/holacoimbra


ultims videos
logos