Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 11 al 17 de febrer.
Dimarts, 12 de febrer • 21h

Ronda

El Pèsol Feréstec

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

El Pèsol Feréstec acomiaden la gira del seu tecer LP “Treure’n robins” (The Indian Runners, 2017) tot mirant a un futur molt proper en el que ja estaran de tornada presentant nou material.

Molt contents i feliços que hagin escollit la Dotzena Ronda del vell Heliogàbal per fer-ho, segur que serà una gran celebració de comiat i de benvinguda.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

abrir
Dimecres, 13 de febrer • 21h

Ronda

Puput

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Vells amics i admirats de la casa, Puput tornen al seu també estimat Heliogàbal a presentar el seu últim treball, “Purga” (Hidden Track, 2018), el tercer ja i amb el que han aconseguit colar-se a les llistes entre el millor de l’any passat.

Digueu-li Post-Rock, Dream Pop, Shoegaze o com vulgueu però el de Puput és un so ple de bellesa, emocions i espiritualitat.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

puput.bandcamp.com

abrir
Dijous, 14 de febrer • 21h

Ronda

Germa Aire

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Germà Aire estan de tornada! Quatre anys després del seu debut, “Ball del cel” (Famèlic, 2014), en Luca Masseroni i l’Andreu Ribas han tornat amb el seu fantàstic “Sempre” (Famèlic, 2018). Deu temes de pop, de sons sencills, delicats i somiadors, però carregats d’emoció i que ens deixen sempre amb ganes de més. I per això, els hi hem demanat si volien venir a l’Helio a fer-nos feliços i estem molt contents que han dit que si. Serà una gran nit!

Anticipades aquí.

Aforament limitat

http://famelic.com/grups/germa-aire/

abrir
Divendres, 15 de febrer • 21h

Ronda

Opatov + Banani

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Els Opatov han tornat a fer-ho, un nou disc, “Botánica Oculta” (Famèlic i BCore, 2018), ple de sons totalment originals i però ja recognoscibles a la coctelera… Guitarres amb fuzz, psicodèlia setentera, molt de groove, trompetes marca de la casa. I ens ho faran sentir i ballar davant de la paret vermella de l’Helio i acompanyats de Banani, dins de la programació de La Dotzena Ronda. Festa assegurada!

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://opatov.bandcamp.com/
https://twitter.com/soybanani

abrir
Dissabte, 16 de febrer • 12:30h

Ronda

Lluis Cabot

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

En Lluís Cabot, guitarrista de Beach Beach, debuta en solitari amb l’EP “Periple Estacionari” ( Bubota, 2018), poc després de presentar l’últim treball de la seva altra banda Da Souza, el magnífic “Futbol d’Avantguarda” ( Famèlic, 2018), que els ha portat ha rebre grans crítiques i premis. Però en Lluís troba el moment i la formula per distanciarse dels seus projectes principals, amb pop tocat pel sol mediterrani marca de la casa, ple de paisatges costumistes i vitals, delicadesa i ironia. L’acompanyaran alguns dels seus estimats companys de banda i amics, Àngel Garau, Xavi Hernández Mut i Jorra Santiago.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

http://www.bubota.net/discos/lluis-cabot-periple-estacionari/

abrir
Dissabte, 16 de febrer • 21h

Ronda

Blood Quartet

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Mark Cunningham és molt més que un pioner de la No Wave de Nova York, Cunnigham porta casi 30 anys d’activitat a l’escena underground de Barcelona, col·laborant amb innumerables projectes d’altre artistes així com creant i actuant amb els seus propis, sigui en solitari o en grup.

Blood Quartet és un dels seus últims projectes, format a principis de 2015 junt amb el trio barceloní de noise Murnau B. Després d’un primer LP al 2016, el seu darrer treball, “Until my darkness goes” ( Feeding Tube i Gandula, 2018), continua aprofundint en sonoritats denses i complexes, bases rítmiques lliures i potents, trompetes morisques i inquietants i guitarres electriques vibrants, tot plegat discorrent entre el jazz i el rock, entre Miles Davis i Sonic Youth. Tot un desafiament sonor que acaba enganxant.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

www.facebook.com/bloodquartet


ultims videos
logos