Petits concerts : gener 2019
abrir
Dijous, 3 de gener • 21h

Anaïs Vila & Pantaleó

Preu: 5€ anticipada / 8€ taquilla

Anaïs Vila i Gerard de Pablo (Pantaleó) han unit forces per tal d’adaptar i donar una nova vida a temes dels seus darrers treballs. Els temes agafen nous matisos, més càlids i íntims, en un format acústic a dues veus i guitarres que a les distàncies curtes captiva i embriaga. De ben segur que serà una nit plena d’emocions.

Entrades aquí .

Aforament molt limitat.

abrir
Dimarts, 15 de gener • 21h

Leah Senior + Marta Knight

Preu: 9€ anticipada / 12€ taquilla

Leah Sènior ve des de Melbourne amb la seva presència d'un altre món i un lirisme únic, connecta amb estàndards atemporals i, d'aquí, passa a una sensibilitat del segle XXI. La seva música és com a espiar els pensaments expressats d'una altra persona, ens recorda l'alegria de Joni Mitchell a través del seu acollidor minimalisme.

El seu segon àlbum, ‘Pretty Faces’, gira suaument en la seva pròpia forma de recuperació psicològica. El seu folk crea melodies fràgils, però sense esforç, que demostren una claredat de pensament i disciplina estudiada. Les seves cançons evoquen familiaritat, peculiaritat i la poesia en allò qüotidià.

Els mateixos King Gizzard i The Lizard Wizard asseguren que el seu folk és increïble, que és molt, molt talentosa; "Les seves cançons són terrorífiques, alegres, tristes i emocionants. Res dóna més esgarrifances que veure-la actuar."

Sobre l'escenari Leah Sènior interpreta les seves cançons centrant-se en insuflar-lis vida i emoció, esprement-les fins a l'última gota. La seva veu fascinant i una delicadesa fosca en la seva música que no deixa d'impressionar i ser realment especial. Per a fans de Bob Dylan, Neil Young i Fraser A. Gorman o Weyes Blood.

Aforament molt limitat.

Entrades aquí.

abrir
Dijous, 17 de gener • 21h

Ivory Tusk

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

Ivory Tusk és el cantautor d'indie folk argentí Ezequiel de Lima, actualment vivint a Barcelona. Un autèntic trobador que ha viatjat per Estats Units (on va gravar el seu segon EP "Zephyr") i Europa, on va estar de gira 6 mesos en 2017 per presentar el seu últim treball "Rising Lights", abans d'establir-se a Barcelona el 2018. Les seves cançons són intimistes i evocatives però tot i així poderoses, ara potenciades per l'acompanyament de Nicolas Palladino al contrabaix i Gonzalo Camacho a percussió. Lletres introspectives sostingudes per un treball de guitarra fi i intricat, que l'han portat a tocar en diferents escenaris a Europa: el festival Blue Bird a Àustria, Live at Heart a Suècia, suport de Thomas Dybdahl a Viena, suport de Justin Nozuka a Razzmatazz , entre d'altres.

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat.

https://ivorytuskmusic.com/

abrir
Dissabte, 19 de gener • 21h

Suma

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Laura Clark (escocesa), Frank Rudow (alemany), Laura Räsänen (finlandesa) i Pau Julià Vila (català), formen la banda multinacional Süma i acaben de publicar, amb gran rebuda, el seu treball “Noble Nature” (Mont Ventoux, 2018), el segon després del ja llunyà “In the middle of somewhere” del 2009.

Instruments orgànics que conviuen amb loops i detalls electrònics i veus que suren delicadament entre tot de guitarres elèctriques i arranjaments de corda o percussió i que no podem evitar ens facin pensar en Low o Slowdive i gaudir de paisatges fràgils però complexos.

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat.

www.myspace.com/suma2

abrir
Dijous, 24 de gener • 21h

Ran Ran Ran

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Ran Ran Ran visiten l’Heliogàbal presentant el seu preciós nou treball “Ran de Mar” (Bankrobber, 2018), que ha vist la llum fa pocs mesos i representa una nova etapa, més càlida i sofisticada de pop lluminós però de grans desenvolupaments atmosfèrics.

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat.

ranranran.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 26 de gener • 21:30h

Sean Nicholas Savage

Preu: Entrades exhaurides

Sean Nicholas Savage, un dels compositors més fructífers de la darrera dècada, torna a Barcelona aquest dissabte per oferir un concert íntim a l'Heliogàbal. El seu últim àlbum "Screamo", publicat per Arbutus Records el passat mes de juny, és una altra col·lecció de cançons pop d'avantguarda amb melodies dolces i nostàlgiques impecables.

seannicholassavage.bandcamp.com/

abrir
Dijous, 31 de gener • 21h

Zoes Shanghai

Preu: 8€ preu únic (anticipada i taquilla)

Zoe’s Shanghai es una nova banda de Barcelona que navega amb agilitat i molt de cor entre les seves nombroses influències però creant la seva propia ruta en la ruta del nou Soul. Proposen una experiència musical marcada per melodies càlides y plena de ritmes vertiginosos. Els membres, Zoé (veu i guitarra), Alex (baix), Landy (bateria) y Tomàs (teclats) us portaran en un viatge ple de ritmes i com ells diuen, “tot fent servir la música com «a weapon to make you feel alive»!”

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat

https://www.facebook.com/zoesshanghai/


ultims videos
logos