Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 14 al 20 de gener.
abrir
Dimarts, 15 de gener • 21h

Leah Senior + Marta Knight

Preu: 9€ anticipada / 12€ taquilla

Leah Sènior ve des de Melbourne amb la seva presència d'un altre món i un lirisme únic, connecta amb estàndards atemporals i, d'aquí, passa a una sensibilitat del segle XXI. La seva música és com a espiar els pensaments expressats d'una altra persona, ens recorda l'alegria de Joni Mitchell a través del seu acollidor minimalisme.

El seu segon àlbum, ‘Pretty Faces’, gira suaument en la seva pròpia forma de recuperació psicològica. El seu folk crea melodies fràgils, però sense esforç, que demostren una claredat de pensament i disciplina estudiada. Les seves cançons evoquen familiaritat, peculiaritat i la poesia en allò qüotidià.

Els mateixos King Gizzard i The Lizard Wizard asseguren que el seu folk és increïble, que és molt, molt talentosa; "Les seves cançons són terrorífiques, alegres, tristes i emocionants. Res dóna més esgarrifances que veure-la actuar."

Sobre l'escenari Leah Sènior interpreta les seves cançons centrant-se en insuflar-lis vida i emoció, esprement-les fins a l'última gota. La seva veu fascinant i una delicadesa fosca en la seva música que no deixa d'impressionar i ser realment especial. Per a fans de Bob Dylan, Neil Young i Fraser A. Gorman o Weyes Blood.

Aforament molt limitat.

Entrades aquí.

abrir
Dijous, 17 de gener • 21h

Ivory Tusk

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

Ivory Tusk és el cantautor d'indie folk argentí Ezequiel de Lima, actualment vivint a Barcelona. Un autèntic trobador que ha viatjat per Estats Units (on va gravar el seu segon EP "Zephyr") i Europa, on va estar de gira 6 mesos en 2017 per presentar el seu últim treball "Rising Lights", abans d'establir-se a Barcelona el 2018. Les seves cançons són intimistes i evocatives però tot i així poderoses, ara potenciades per l'acompanyament de Nicolas Palladino al contrabaix i Gonzalo Camacho a percussió. Lletres introspectives sostingudes per un treball de guitarra fi i intricat, que l'han portat a tocar en diferents escenaris a Europa: el festival Blue Bird a Àustria, Live at Heart a Suècia, suport de Thomas Dybdahl a Viena, suport de Justin Nozuka a Razzmatazz , entre d'altres.

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat.

https://ivorytuskmusic.com/

abrir
Dissabte, 19 de gener • 21h

Suma

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Laura Clark (escocesa), Frank Rudow (alemany), Laura Räsänen (finlandesa) i Pau Julià Vila (català), formen la banda multinacional Süma i acaben de publicar, amb gran rebuda, el seu treball “Noble Nature” (Mont Ventoux, 2018), el segon després del ja llunyà “In the middle of somewhere” del 2009.

Instruments orgànics que conviuen amb loops i detalls electrònics i veus que suren delicadament entre tot de guitarres elèctriques i arranjaments de corda o percussió i que no podem evitar ens facin pensar en Low o Slowdive i gaudir de paisatges fràgils però complexos.

Anticipades aquí.

Aforament molt limitat.

www.myspace.com/suma2


ultims videos
logos