Petits concerts : desembre 2018
abrir
Dissabte, 1 de desembre • h

MATINS/NITS I

Saba Lou + Dofí Malalt + Regalim + Polseguera

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H

POLSEGUERA
Tomeu Mulet, l'home dels mil grups (Der Ventilator, Kana Kapila, Beach Beach) fa florir amb aquest projecte personal un univers fosc i narcòtic amb traces de The Jesus & Mary Chain o Psychedelic Furs. Sol amb la guitarra, tocarà cançons de "Sa Mata Escrita" (el seu primer Ep) així com també tonades que apareixeran al seu primer i imminent llarga durada.

REGALIM
Regalim torna donar senyals de vida, encara que sigui una vida estranya. La Creu és a dalt d’una muntanya, i a sota seu és on passen les coses. Cançons que tenen vocació de cantar cap amunt per entendre el que passa aquí a baix. Melodies, textures i xiuxiuejos que beuen tant del Sung Tongs dels Animal Collective, les atmosferes de Grouper, els recitals d’en Daniel Higgs, les cançons de temascals dels xamans sudamericans o el kirtan.

NIT · 21H

DOFÍ MALALT
Si pensem en músics al·lucinats a dins les nostres fronteres ens surt automàticament el nom de Quim Gomà, o Dofí Malalt. Una rara avis que transita entre la bogeria d'un Daniel Johnston i la passió de Vic Goddard. El seu cassette ‘*Engumes’ (una de les nostres cintes favorites) i els seus inesperats i divertits directes ens han fet fans amb totes les lletres.

SABA LOU
Fer a casa un disc amb sis anys i editar-ho en vinil, compondre la seva pròpia música als vuit i editar aquesta meravella de treball que és ‘Planet Enigma’ ja ens apunten dues coses: Saba Lou és una nena prodigi i la seva família no és molt normal. Però no volem afegir mèrits al seu famós pare i hem volgut que sigui Saba Lou la que vingui a defensar, ara que és major d'edat, les seves cançons de folk seixanter i afectat per primera vegada a Espanya.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://khannibalism.bandcamp.com/album/planet-enigma-2
famelic.com/grups/dofi-malalt/
https://regalim.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/polsegueragrup/

abrir
Dissabte, 15 de desembre • h

MATINS/NITS II

Cariño + Papa Topo + Juncal Rivero + Masonieria

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
JUNCAL RIVERO
Si heu arribat a aquesta pàgina a la recerca de respostes sobre què se n’ha fet de la nostra Miss Europa, esteu d'enhorabona perquè això és MOLT MILLOR. Juncal Rivero són Marcos (El Buen Hijo) i Alicia (Cariño, El Buen Hijo) amb el seu projecte de descarat synth pop. Pop amb maquinetes increïblement divertit.

MASONIERÍA
Masoniería és el projecte que Sònia Montoya (Papà Topo, Jessica and The Fletchers, Pacífico) va muntar per il·lustrar ‘La Maldita Primavera’, pel·lícula de Marc Ferrer amb Papa Topo de protagonistes. Després, Masoniería ha agafat forma i ha crescut pel seu compte, mostrant la seva versatilitat per compondre hits de techno pop amb lletres esmolades.

NIT 21H
CARIÑO
Cariño han estat una de les revelacions d'aquest 2018. Tres noies, Paola, Maria i Alicia, s'ajunten per parlar d'amor i desamor en temps de tecnologia i memes i ho fan amb una gràcia i profunditat inigualables. Vénen per primer cop a Barcelona a presentar ‘Movidas’ el seu10” debut amb Elefant Records i a demostrar-nos que l'etiqueta de “tontipop” no va amb elles.

PAPA TOPO
Enrere han deixat Papa Topo l'època dels seus hits sobre gelats. La banda liderada per Adrià Arbona segueix passant-s’ho bé, però la seva música està creixent cap a un terreny madur però fràgil, delicat però ballable. Un terreny en el qual es poden permetre col·laborar amb Yurena i seguir sent elles mateixes. La diversió, les disfresses i els balls estan assegurats.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://www.facebook.com/cariniopop/
facebook.com/papatopobanda
https://juncalrivero.bandcamp.com/
https://masonieria.bandcamp.com/releases

abrir
Dijous, 20 de desembre • 21h

Flamaradas

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Flamaradas, herois del folklore psicodèlic més independent de la ciutat, amb els seus paisatges costumistes plens de poesia, la profunda veu de Daniel Magallón al capdavant i tota la seva meravellosa banda ens visitarán a pocs dies d’entrar en dates nadalenques. No podem demanar més!

Aforament limitat

Entrades aquí.

www.produccionesdoradas.com

abrir
Dissabte, 22 de desembre • h

MATINS/NITS III

Baiuca + Linalab + Marina Herlop

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
MARINA HERLOP
Inventar un nou món, un nou so i un vocabulari nou. Marina Herlop ens ha sorprès amb la màgia del seu piano clàssic, sobre el qual dibuixa petits elements que ens porten a peces hipnòtiques i màgiques. L’Heliogàbal pot convertir-se en un lloc de somni amb la seva música.

NIT · 21H
LINALAB
Linalab és el nom de la jove colombiana establerta a Barcelona Lina Bautista. Paisatges electrònics, textures sonores i guitarres es creuen en la seva trajectòria com a enginyera i experimentadora de l'electroacústica.

BAIUCA
Diuen que Baiuca va néixer de l’enyorança del músic Alex Casanova per la seva terra d'origen: Galícia. El fet de no encaixar, el va portar a buscar les seves arrels apartant-lo de l’electropop configurant un agosarat projecte amb base electrònica però que, com en treballs com els de El Guincho, agafa i recupera elements de la seva terra natal aconseguint fer girar els nostres caps 360 graus i fent-nos ballar al ritme de les cunchas, les flautes i els sintetitzadors.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://www.facebook.com/baiucamusic/
http://linalab.com/
https://marinaherlop.com/index.php/ca/

abrir
Dijous, 27 de desembre • 21h

Pacosan

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

El trio del Garraf Pacosan, portarà a l’Helio la seva eclèctica proposta de psicodèlia electrònica que porten desplegant ens els seus diversos EP's i dos LP’s editats al llarg dels últims cinc anys. El darrer va ser l’elapé “Sour Mood” , que porten presentant el darrer any i que de ben segur ens farà viatjar per l’univers.

Aforament limitat

Entrades aquí.

pacosan.bandcamp

abrir
Dissabte, 29 de desembre • h

MATINS/NITS IV

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
LUCES NEGRAS
Luces Negras s'estrenen gairebé a la nostra sala. Anna, Blanca i Pilu són d'aquí i practiquen un pop fosc amb veus il·luminades, profund i pesat en la mesura justa. Els ha produït el disc Víctor Saldaña, i ja les podeu marcar amb fluorescent perquè prometen molt.

PINPILINPUSSIES
Raquel i Ane són Pinpilinpussies i lo seu és desmuntar i muntar una altra vegada tot el que ens agrada: des de Moldy Peaches a Bikini Kill. Garatge pop amb actitud punk i un directe que segur ens porta al pogo matutí que tant ens agrada. Elles dieun que només volen tocar, i per això l’Heliogàbal havia de portar-les al seu escenari.

NIT · 21H
SANDRÉ
Sandré van venir al Festigàbal, després que amb només dues cançons seves ens captivessin. Ara ens hem enganxat al seu desenfrenament i nervi, a les seves ganes de passar-ho bé i fer-nos-ho passar bé a totes. Barcelona, tremola: Sandré vénen a acomiadar aquest cicle amb nosaltres.

ESTEBAN & MANUEL
Han omplert la Sala Apolo i han estat els protagonistes de la majoria dels festivals d'aquest estiu. La seva mescla de cumbia i autotune ha calat tant en la gent que la festa comença abans que soni la primera nota. Els gallecs ens volen fer ballar la conga fins Fontana i nosaltres només podem dir… que comenci la festa!

Aforament limitat

Entrades aquí.


ultims videos
logos