Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 24 al 30 de desembre.
abrir
Dijous, 27 de desembre • 21h

Pacosan

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

El trio del Garraf Pacosan, portarà a l’Helio la seva eclèctica proposta de psicodèlia electrònica que porten desplegant ens els seus diversos EP's i dos LP’s editats al llarg dels últims cinc anys. El darrer va ser l’elapé “Sour Mood” , que porten presentant el darrer any i que de ben segur ens farà viatjar per l’univers.

Aforament limitat

Entrades aquí.

pacosan.bandcamp

abrir
Dissabte, 29 de desembre • h

MATINS/NITS IV

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
LUCES NEGRAS
Luces Negras s'estrenen gairebé a la nostra sala. Anna, Blanca i Pilu són d'aquí i practiquen un pop fosc amb veus il·luminades, profund i pesat en la mesura justa. Els ha produït el disc Víctor Saldaña, i ja les podeu marcar amb fluorescent perquè prometen molt.

PINPILINPUSSIES
Raquel i Ane són Pinpilinpussies i lo seu és desmuntar i muntar una altra vegada tot el que ens agrada: des de Moldy Peaches a Bikini Kill. Garatge pop amb actitud punk i un directe que segur ens porta al pogo matutí que tant ens agrada. Elles dieun que només volen tocar, i per això l’Heliogàbal havia de portar-les al seu escenari.

NIT · 21H
SANDRÉ
Sandré van venir al Festigàbal, després que amb només dues cançons seves ens captivessin. Ara ens hem enganxat al seu desenfrenament i nervi, a les seves ganes de passar-ho bé i fer-nos-ho passar bé a totes. Barcelona, tremola: Sandré vénen a acomiadar aquest cicle amb nosaltres.

ESTEBAN & MANUEL
Han omplert la Sala Apolo i han estat els protagonistes de la majoria dels festivals d'aquest estiu. La seva mescla de cumbia i autotune ha calat tant en la gent que la festa comença abans que soni la primera nota. Els gallecs ens volen fer ballar la conga fins Fontana i nosaltres només podem dir… que comenci la festa!

Aforament limitat

Entrades aquí.


ultims videos
logos