Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 17 al 23 de desembre.
abrir
Dijous, 20 de desembre • 21h

Flamaradas

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Flamaradas, herois del folklore psicodèlic més independent de la ciutat, amb els seus paisatges costumistes plens de poesia, la profunda veu de Daniel Magallón al capdavant i tota la seva meravellosa banda ens visitarán a pocs dies d’entrar en dates nadalenques. No podem demanar més!

Aforament limitat

Entrades aquí.

www.produccionesdoradas.com

abrir
Dissabte, 22 de desembre • h

MATINS/NITS III

Baiuca + Linalab + Marina Herlop

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
MARINA HERLOP
Inventar un nou món, un nou so i un vocabulari nou. Marina Herlop ens ha sorprès amb la màgia del seu piano clàssic, sobre el qual dibuixa petits elements que ens porten a peces hipnòtiques i màgiques. L’Heliogàbal pot convertir-se en un lloc de somni amb la seva música.

NIT · 21H
LINALAB
Linalab és el nom de la jove colombiana establerta a Barcelona Lina Bautista. Paisatges electrònics, textures sonores i guitarres es creuen en la seva trajectòria com a enginyera i experimentadora de l'electroacústica.

BAIUCA
Diuen que Baiuca va néixer de l’enyorança del músic Alex Casanova per la seva terra d'origen: Galícia. El fet de no encaixar, el va portar a buscar les seves arrels apartant-lo de l’electropop configurant un agosarat projecte amb base electrònica però que, com en treballs com els de El Guincho, agafa i recupera elements de la seva terra natal aconseguint fer girar els nostres caps 360 graus i fent-nos ballar al ritme de les cunchas, les flautes i els sintetitzadors.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://www.facebook.com/baiucamusic/
http://linalab.com/
https://marinaherlop.com/index.php/ca/


ultims videos
logos