Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 14 al 16 de desembre.
abrir
Dissabte, 15 de desembre • h

MATINS/NITS II

Cariño + Papa Topo + Juncal Rivero + Masonieria

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H
JUNCAL RIVERO
Si heu arribat a aquesta pàgina a la recerca de respostes sobre què se n’ha fet de la nostra Miss Europa, esteu d'enhorabona perquè això és MOLT MILLOR. Juncal Rivero són Marcos (El Buen Hijo) i Alicia (Cariño, El Buen Hijo) amb el seu projecte de descarat synth pop. Pop amb maquinetes increïblement divertit.

MASONIERÍA
Masoniería és el projecte que Sònia Montoya (Papà Topo, Jessica and The Fletchers, Pacífico) va muntar per il·lustrar ‘La Maldita Primavera’, pel·lícula de Marc Ferrer amb Papa Topo de protagonistes. Després, Masoniería ha agafat forma i ha crescut pel seu compte, mostrant la seva versatilitat per compondre hits de techno pop amb lletres esmolades.

NIT 21H
CARIÑO
Cariño han estat una de les revelacions d'aquest 2018. Tres noies, Paola, Maria i Alicia, s'ajunten per parlar d'amor i desamor en temps de tecnologia i memes i ho fan amb una gràcia i profunditat inigualables. Vénen per primer cop a Barcelona a presentar ‘Movidas’ el seu10” debut amb Elefant Records i a demostrar-nos que l'etiqueta de “tontipop” no va amb elles.

PAPA TOPO
Enrere han deixat Papa Topo l'època dels seus hits sobre gelats. La banda liderada per Adrià Arbona segueix passant-s’ho bé, però la seva música està creixent cap a un terreny madur però fràgil, delicat però ballable. Un terreny en el qual es poden permetre col·laborar amb Yurena i seguir sent elles mateixes. La diversió, les disfresses i els balls estan assegurats.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://www.facebook.com/cariniopop/
facebook.com/papatopobanda
https://juncalrivero.bandcamp.com/
https://masonieria.bandcamp.com/releases


ultims videos
logos