Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 26 de novembre al 2 de desembre.
abrir
Divendres, 30 de novembre • 21:30h

Bedroom

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Bedroom estrena disc nou i nova banda a l'Heliogàbal, temple del indie on ja han viscut magnífiques nits presentant els seus anteriors discs, quan la sala es podia omplir fins a reventar i quan la boira del tabac era un espectador més. Ara tornen a l'Helio per transportar-nos a la boira de les seves cançons i amb moltes ganes de mostrar el nou directe, tot passejant per aquest grapat de cançons noves anomenat "Fang" i recuperant en clau nova alguns clàssics de la seva discografia.

Es podran comprar també el vinils del "Fang", recent sortits de fàbrica!

Aforament limitat

Anticipades aquí.

bedroombcn.bandcamp.com

abrir
Dissabte, 1 de desembre • h

MATINS/NITS I

Saba Lou + Dofí Malalt + Regalim + Polseguera

Preu: Entrada MATÍ: 6€/8€ | Entrada NIT: 8€/10€ | Abonament dia: 10€/15€

MATÍ · 13H

POLSEGUERA
Tomeu Mulet, l'home dels mil grups (Der Ventilator, Kana Kapila, Beach Beach) fa florir amb aquest projecte personal un univers fosc i narcòtic amb traces de The Jesus & Mary Chain o Psychedelic Furs. Sol amb la guitarra, tocarà cançons de "Sa Mata Escrita" (el seu primer Ep) així com també tonades que apareixeran al seu primer i imminent llarga durada.

REGALIM
Regalim torna donar senyals de vida, encara que sigui una vida estranya. La Creu és a dalt d’una muntanya, i a sota seu és on passen les coses. Cançons que tenen vocació de cantar cap amunt per entendre el que passa aquí a baix. Melodies, textures i xiuxiuejos que beuen tant del Sung Tongs dels Animal Collective, les atmosferes de Grouper, els recitals d’en Daniel Higgs, les cançons de temascals dels xamans sudamericans o el kirtan.

NIT · 21H

DOFÍ MALALT
Si pensem en músics al·lucinats a dins les nostres fronteres ens surt automàticament el nom de Quim Gomà, o Dofí Malalt. Una rara avis que transita entre la bogeria d'un Daniel Johnston i la passió de Vic Goddard. El seu cassette ‘*Engumes’ (una de les nostres cintes favorites) i els seus inesperats i divertits directes ens han fet fans amb totes les lletres.

SABA LOU
Fer a casa un disc amb sis anys i editar-ho en vinil, compondre la seva pròpia música als vuit i editar aquesta meravella de treball que és ‘Planet Enigma’ ja ens apunten dues coses: Saba Lou és una nena prodigi i la seva família no és molt normal. Però no volem afegir mèrits al seu famós pare i hem volgut que sigui Saba Lou la que vingui a defensar, ara que és major d'edat, les seves cançons de folk seixanter i afectat per primera vegada a Espanya.

Aforament limitat

Entrades aquí.

https://khannibalism.bandcamp.com/album/planet-enigma-2
famelic.com/grups/dofi-malalt/
https://regalim.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/polsegueragrup/


ultims videos
logos