Petits concerts : novembre 2018
abrir
Dissabte, 24 de novembre • 21h

Pablo Prisma y las Pirámides + Kiwis

Preu: 8€ només a taquilla

Pablo Prisma y las Pirámides és l'alter ego de Pablo Santoro, ex-Prisma en Llamas i Bicicross, músic i artesà del so que ve a presentar el seu primer LP ‘Grandes Felinos Fantasma’ llançat per Discos Walden, Snap Clap Club I Afeite al Perro. Un treball ple de pop còsmic elaborat amb sintetitzadors i lletres al·lucinadae i atemporals que ens porten a jugar en una altra dimensió.

Per arrencar la nit, tindrem a Kiwis, o el que és el mateix: aquest supergrup format per algunes de les persones més hiperactives de l'escena, Marta, Marc, Inés i Jordi. Juntes han fet un disc de pop estiuenc que ens parla d'aquest crepuscle que és fer-se major i veure les coses amb filosofia sense poder treure'ns tornades del cap. Teenage Fanclub, The Go-Betweens o Brian Wilson com a referents.

Aforament limitat

Les entrades estaran en porta al preu de 8€

http://www.gramacionesgrabofonicas.com/?product_tag=pablo-prisma
kiwisbarcelona.bandcamp.com

abrir
Divendres, 30 de novembre • 21:30h

Bedroom

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Bedroom estrena disc nou i nova banda a l'Heliogàbal, temple del indie on ja han viscut magnífiques nits presentant els seus anteriors discs, quan la sala es podia omplir fins a reventar i quan la boira del tabac era un espectador més. Ara tornen a l'Helio per transportar-nos a la boira de les seves cançons i amb moltes ganes de mostrar el nou directe, tot passejant per aquest grapat de cançons noves anomenat "Fang" i recuperant en clau nova alguns clàssics de la seva discografia.

Es podran comprar també el vinils del "Fang", recent sortits de fàbrica!

Aforament limitat

Anticipades aquí.

bedroombcn.bandcamp.com


ultims videos
logos