Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 4 al 10 de juny.
abrir
Dijous, 7 de juny • 21h

Oscar d'Aniello

Preu: 12 (anticipada i taquilla)

Oscar D’aniello presenta les lletres de les seves cançons sense electrònica, sense llums ni colors, sense efectes sonors. Cru, simple, tendre i sincer. A capella, o bé amb l’acompanyament mínim del piano de Rafel Plana, troba una nova manera de mostrar les imatges de les seves cançons. Lletres com “Enero en la playa” o bé “Días y Días”, cançons del seu últim disc “La fuerza irresistible” o fins i tot textos inèdits que probablement acabin formant part de futurs treballs discogràfics de la banda. L’Óscar recita i diu els textos. En Rafel apareix i desapareix de les cançons discretament, amb músiques pròpies interpretades al piano que aporten una nova perspectiva al treball literari de Delafé. Sorprenent pels fans de Delafé, i revelador pel públic que vol acostar-se a les creacions de D’aniello lluny de grans escenaris i en la distància curta.

Aforament limitat

Entrades anticipades aquí.

abrir
Dissabte, 9 de juny • 21:30h

Ryan Sambol (Strange Boys) + Sosia

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Ryan Sambol, va començar la seva carrera amb The Strange Boys, formació d'Austin que va publicar tres àlbums en cinc anys en segells com In The Red i Rough Trade i amb la qual va girar per tot el país i bona part d'Europa. De seguida que la banda va liquidar la seva activitat el 2012, Sambol va començar una activa carrera en solitari. Passarà per l'Heliogàbal presentant el seu últim treball, Put Upon, una obra íntima i recollida, plena de textos sincers i guitarres acústiques austeres.

Sambol estarà acompanyat de Sosia, l'últim projecte del músic originari de l'illa de Sardenya, Raffaele Cuccu. Influència’t pel post-hardcore de Washington DC, la guitarra acústica de Sosia destil·la folk combatiu.

Anticipades aquí.

Aforament limitat

https://sosia.bandcamp.com/


ultims videos
logos