Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 7 al 13 de maig.
abrir
Dijous, 10 de maig • 21h

Espiadimonis

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

L’Espiadimonis és el nou projecte de Carles Dordella, qui va ser baixista i cantant de Les Philippes. El seu primer disc, “Estimar la vida o témer la mort” (Bankrobber, 2018), neix, en les seves pròpies paraules, “amb la determinació de cantar a l’amor, com tota la música pop, i també una mica a la lluita, com el bon folk”.

Aquest seria una mica el paper que Carles Dordella es reserva a les seves cançons de clau més social, una mica a la manera dels trobadors que assenyalaven els abusos dels poderosos. Aportar un granet de sorra per fer un món millor. La lluita és, doncs, un dels motors d’aquest disc, l’altre és l’amor i estimar i tot plegat marcat per un pop lluminós i de tarannà acústic de melodies addictives.

Tot plegat sona a una nova nit màgica a l’Heliogàbal.

Aforament limitat.

Anticipades aquí .

abrir
Dissabte, 12 de maig • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Río Arga

Preu: 5€ / 6€ taquilla

Río Arga neix d'un grapat de cançons compostes per Txema Maraví en la foscor de la seva habitació. Cançons que no veuen la llum fins que un bon dia Txema es topa amb Alexander Lacalle i decideix (per insistència d'aquest) reprendre les seves velles cançons d'alcova i formar una banda, llavors és quan es forma Río Arga.

El grup el componen Txema (guitarra i veu), Alex (guitarra i veu), Nico (baix) i Laura (bateria). Les cançons abandonen (sense perdre-la del tot) la foscor inicial del seu cassette per convertir-se en pop de pa sucat amb oli, bonic, desafinat i enganxifós. És fácil trobar entre les seves influències grups com Galaxy 500, Teenage Fanclub, Los Brincos, The Feelies...

El grup de Pamplona ve a l'Heliogàbal per presentar, en format especial, el seu nou EP, publicat per Caballito Records i Discos FUP, resultat del treball d'estudi amb Guillermo Fernández Mutiloa.

Aforament limitat.

Anticipades aquí.

https://caballitorecords.bandcamp.com/releases


ultims videos
logos