Petits concerts : abril 2018
abrir
Dissabte, 7 d'abril • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Wild Honey

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

L'any passat, 2017, va poder tenir moltes zones fosques, però si alguna cosa ens va permetre viure millor el nostre ombrívol dia a dia és el meravellós últim treball de Wild Honey, “Torres Blancas” (Lovemonk, 2017). El disc de Guillermo Farré és una col·lecció de cançons de pop preciosista, que relaten el que semblen petites pel·lícules com a “Mapa de Zonas Desiertas” o “Desenfocada”, ón relata passejos pel Madrid a l'ombra d'aquestes “Torres Blancas”. Amb l'ajuda de Sean O’Fean (The High Llamas) als vents, el resultat és únic. Wild Honey vindran a presentar, per primera vegada a Barcelona, el seu disc en format duo, la qual cosa pot suposar una ocasió única per assaborir algunes de les cançons més boniques fetes en la història recent d'aquest país. Llum a les ombres.

Anticipades aquí.

thisiswildhoney.com

abrir
Dijous, 12 d'abril • 21h

4 Hiverns

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

L’any 2014 Carles Querol ja ens va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut homònim, de mirada sincera i tacte molt càlid, presentava unes cançons filades amb una serena delicadesa. Eren cartes escrites amb una lletra exquisida, enviades a tots aquells que encara creuen que un sinònim de cançó és llar i que en el crepitar pausat d’uns acords es cola sempre la remor clarivident d’unes brases. "Decimals", la lògica continuació, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per traçar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d’algú que creu en nosaltres.

Després de la bona rebuda del primer disc "4hiverns" (Picap - 2014) per part de la crítica i públic, ara presenten "Decimals" (Delirics - 2017), un disc que manté l’esperit pop íntim del primer però amb una clara evolució cap a la potència continguda i l’experimentació de noves sonoritats i textures electròniques. El resultat és un disc rodó i coherent amb infinitat de trames i detalls per a descobrir.

Anticipades aquí.

4hiverns.com

abrir
Dissabte, 14 d'abril • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Últim Cavall

Preu: 5€

“La nostra idea ha estat fer del disc un viatge, una manera d'entendre la música, d’escapar-se de la realitat.”

Els del Garraf, estan en boca de tothom amb un disc de cançons de pop emocionant, que bascula amb elegància entre el noise, el shoegazing i el dream pop. Un treball que arriba desprès d’un primer EP autoeditat que va cautivar el segell barceloní Discos de Kirlian, i que els va permetre signar vuit cançons de pop somiador, plenes de guitarres exquisites i melodies delicades. Pop de patró clàssic rebossat de seda coratjosa.

‘Records de Kyoto’ ha estat destacat per diferents mitjans especialitzats i escollit pels lectors de Rockdelux com un dels millors discs del 2017. Un gran èxit per a un treball que, practicant el shoegaze en català, ha aconseguit trencar fronteras i reeditar-se amb el segell mexicà Emma’s House, amb qui han dissenyat una edició especial per al continent americà.

Una oportunitat única per presenciar la força i delicadesa del treball d’Últim Cavall en format matutí i de prop.

https://www.facebook.com/ultimcavall/

abrir
Dijous, 19 d'abril • 21h

Liviana Mauretti

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Liviana Mauretti és una banda barcelonina difícil de classificar. La formació, ben curiosa, inclou viola, violoncel, saxo, bateria, baix, veu i teclats. Vénen a presentar el seu segon disc, “Islas sin letras” (Hidden Track Records). Dins de l'espectre pop, les composicions i lletres del disc estan marcades per una certa foscor que consolida un estil propi molt particular.

Anticipades aquí.

abrir
Dissabte, 21 d'abril • 21h

Atomizador + Tirana

Preu: 6€ preu únic (anticipada i taquilla)

Atomizador és el nom musical de Jose, trovador còsmic i dibuixant hiperbòlic sota el pseudònim d’HAZ. Responsable del microsegell Afeite Al Perro, la seva música neix de visions, somnis i l’esperit del punk més idealista. Presenta el seu tercer LP en solitari, “Hallucinosis” (2018, Discos Alehop!, Discos Walden, Afeite Al Perro), el seu disc més nebulós i surrealista.

La preciosa música de Tirana sorgeix de la polpa de l’emoció i de la fragilitat més pura. Pop proper a la desintegració que beu de l’esperit de mites del DIY com Daniel Johnston. Un dels nuclis del col·lectiu Hi Jauh USB?, l’any 2015 publicaren “El divino estado de la descomposición”, obra mestra de pop minimalista amb meravelles com “Mejor persona” o la increíble “La estrellas”.

Anticipades aquí.

www.afeitealperro.blogspot.com
https://hijauhusb.bandcamp.com/album/tirana-el-divino-estado-de-la-descomposici-n

abrir
Dissabte, 28 d'abril • 13h

Matins a l'Heliogàbal

J.G.G. + Aalbers

Preu: 6€

Guitarres que sonen a teclats, bateries que no sempre porten el ritme i un núvol constant d'electrònica. Aalbers són un trio de Barcelona que fan cançons instrumentals en les quals combinen exactitut amb albir. Encara que prefereixen creure que produeixen una música sense tradició concreta, tres de les seves característiques habituals són la repetició mecànica, la psicodélia i el pop

J.G.G. és Jordi Gegé, músic espluguí establert a Camp de l'Arpa i també membre de Kou Keri Kou. En aquesta ocasió s'arma amb un teclat i un sampler per presentar-nos les seves cançons instrumentals: un amalgama de sons fantàstics que neixen de l'inconscient, habiten en algun lloc entre la psicodelia, el taarab, el dub i el punk i moren a la poca estona, deixant un rastre de melodies que es transmet al cervell de qui les escolta.

j-gg.bandcamp.com
soundcloud.com/aalbers


ultims videos
logos