Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 9 al 15 d'abril.
abrir
Dijous, 12 d'abril • 21h

4 Hiverns

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

L’any 2014 Carles Querol ja ens va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut homònim, de mirada sincera i tacte molt càlid, presentava unes cançons filades amb una serena delicadesa. Eren cartes escrites amb una lletra exquisida, enviades a tots aquells que encara creuen que un sinònim de cançó és llar i que en el crepitar pausat d’uns acords es cola sempre la remor clarivident d’unes brases. "Decimals", la lògica continuació, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per traçar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d’algú que creu en nosaltres.

Després de la bona rebuda del primer disc "4hiverns" (Picap - 2014) per part de la crítica i públic, ara presenten "Decimals" (Delirics - 2017), un disc que manté l’esperit pop íntim del primer però amb una clara evolució cap a la potència continguda i l’experimentació de noves sonoritats i textures electròniques. El resultat és un disc rodó i coherent amb infinitat de trames i detalls per a descobrir.

Anticipades aquí.

4hiverns.com

abrir
Dissabte, 14 d'abril • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Últim Cavall

Preu: 5€

“La nostra idea ha estat fer del disc un viatge, una manera d'entendre la música, d’escapar-se de la realitat.”

Els del Garraf, estan en boca de tothom amb un disc de cançons de pop emocionant, que bascula amb elegància entre el noise, el shoegazing i el dream pop. Un treball que arriba desprès d’un primer EP autoeditat que va cautivar el segell barceloní Discos de Kirlian, i que els va permetre signar vuit cançons de pop somiador, plenes de guitarres exquisites i melodies delicades. Pop de patró clàssic rebossat de seda coratjosa.

‘Records de Kyoto’ ha estat destacat per diferents mitjans especialitzats i escollit pels lectors de Rockdelux com un dels millors discs del 2017. Un gran èxit per a un treball que, practicant el shoegaze en català, ha aconseguit trencar fronteras i reeditar-se amb el segell mexicà Emma’s House, amb qui han dissenyat una edició especial per al continent americà.

Una oportunitat única per presenciar la força i delicadesa del treball d’Últim Cavall en format matutí i de prop.

https://www.facebook.com/ultimcavall/


ultims videos
logos