Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 12 al 18 de març.
abrir
Dilluns, 12 de març • 21h

Ronda

Lee Ranaldo Electric Trim Trio

Preu: 15€ / 18€ | Centre Artesà Tradicionàrius

Lee Ranaldo és prou conegut per ser un dels millors guitarristes de rock de la historia i pilar fonamental de l’inconfusible i influent so de la llegendària banda novaiorquesa Sonic Youth. I estem molt emocionats d’anunicar que el bo d’en Ranaldo acabarà la seva gira europea actuant a Barcelona (única data a l’Estat) dins la programació de l’onzena Ronda de l’Heliogàbal i presentant el seu últim disc Electric Trim (Mute Records, 2017) en format trio, acompanyat de Raúl Refree i Booker Stardrum. Es preveu inoblidable!

Etrades anticipades aquí.

Centre Artesà Tradicionàrius: Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona

http://www.leeranaldo.com/

abrir
Dimecres, 14 de març • 21h

Ronda - ENTRADES EXHAURIDES

The New Raemon

Preu: Entrades exhaurides

El Ramón Rodríguez, amic de la casa, estimat i respectat a parts iguals, ens visitará en motiu del 10è aniversari de "A propósito de Garfunkel" (BCore, 2008), el seu primer treball sota el seu ja conegut moniker The New Raemon. El farà sencer, acompanyat de la seva guitarra i en Marc Prats als teclats i no deixarà passar l'oportunitat de repasar molts d'altres clàssics de la seva trajectòria. ENTRADES EXHAURIDES

www.thenewraemon.com

abrir
Dijous, 15 de març • 21h

Ronda

Heather

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Els quatre barcelonins i l’escocesa que dona nom al grup, Heather, porten només tres anys fent cançons i pujant als escenaris plegats, però aquest temps ha estat marcat per un treball i esforç constants que els ha situat en un lloc de referència de l’underground de la ciutat comtal. Són amants del pop anglès dels 80 i del punk, cosa que queda clara en els seus treballs fins al moment, l’EP “Inside” (Famèlic, 2015) i el seu únic LP “Union” (Famèlic, 2017), ritmes que recorden a Joy Division, melodies que t’acosten a The Smiths i el post punk més actual de Protomartyr, però sempre amb identitat pròpia.

Entrades anticipades aquí.

famelic.com/grups/heather/

abrir
Dissabte, 17 de març • h

Ronda

Da Souza

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Els mallorquins Da Souza estan feliços perquè tenent un nou disc per presentar i estan segurs de que és el millor que han fet mai. Es titula “Futbol d’Avanguarda” (Famèlic, 2018) i el presentaran en una doble actució (18:00 i 21:30) a l’Heliogàbal, que ens fa molt feliços a nosaltres. Això serà una festa carregada de pop d’aires mediterranis amb lletres surrealistes i delirants i amics convidats a fer de les seves.

Doble passi:

18:00, entades anticipades aquí.

21:30, entradesanticipades aquí.

dasouza.bandcamp.com

abrir
Diumenge, 18 de març • 12:30h

Ronda

El Buen Hijo + Decepción Cromática

Preu: 5€

Alícia, Cham, Sergio i Marc, es fan dir El Buen Hijo i són de Madrid. Al seu rotllo l'han anomenat Eurojunior però nosaltres veiem Pop, adolescent i fresc i no és estrany que comencin a ser una sensació allà on van. Melodies netes i enganxoses amb aires de La Buena Vida o Family i que com totes les coses bones van ser compostes al saló de casa i parlen senzillament, de la vida. Han publicat recentment un EP amb el nom de “Los cinco temitas del Buen Hijo”.

Irene de la Riva, baixista del grup de pop Grushenka, va decidir celebrar els seus vint anys traient a la llum el seu primer treball en solitari “Pasando el rato”, sota el nom de Decepción Cromática. El projecte neix amb la intenció de rescatar l'esperit del millor pop espanyol i portar-ho al present, seguint la línia de la movida, el mod revival i el postpunk. Cançons adolescents, breus i directes, amarades de lletres costumistes de carregat simbolisme, o sencillament Pop amb majúscules.

Entrades anticipades aquí.

https://elbuenhijo.bandcamp.com/
https://decepcioncromatica.bandcamp.com/

abrir
Diumenge, 18 de març • 19h

Ronda

Marion Harper

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

En pocs anys i amb només un parell d’àlbums, la Marion Harper ha demostrat versatilitat i bon gust, passant d’un pop folk lluminós a un pop electrònic seductor i emocionant i amb una veu sempre hipnòtica i deixant entreveure un camí que acaba de començar però amb molt bones perspectives.

El novembre passat va veure la llum el seu segón disc “Hydrangea” (Luup Records, 2017), que ha recollit un bon grapat de bones crítiques i que presentarà en una vetllada que promet ser excitant i propera com sempre ho són a l’Heliogàbal.

Entrades anticipades aquí.

marionharper.bandcamp.com


ultims videos
logos