Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 19 al 25 de febrer.
abrir
Dijous, 22 de febrer • 21h

Matagalls a l'Heliogàbal.

Matagalls

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

El Montseny sembla desprendre un influx especial que afecta els habitants de les seves terres d’influencia, quelcom que provoca incontinència musical i bogeria creativa. Una prova més d’aquesta disbauxa és Matagalls, tant enorme com la muntantya de la que agafa el nom, aquesta banda de set personatges relacionats directament a projectes com Zeidun, Els Surfing Sirles, Joan Colomo, Esperit! o Les Aus, s’ajunten en directe per trencar esquemes i abraçar el so fronterer de Calexico o Black Heart Procession amb tota la identitat de la terra i un esperit punk de taberna que fa olor a ratafia.

Entrades anticipades aquí.

www.tobeconfirmed.cat/38-bands/187-matagalls.html

abrir
Dissabte, 24 de febrer • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Barbacoa

Preu: 5€

Darrere del nom de Barbacoa s'amaga l'exquisit i desgavellat projecte musical de Jordi Colombi, un músic barceloní instal·lat des de fa uns anys a Berlín per motius laborals. Una col·lecció de moments personals que fa convertir en cançons, amb una càrrega emocional gairebé insuportable, un projecte musical i una veu única.

Després d'un inicial Ep digital, l'aclamat "Estiu de 1995 / La Zona Franca" 7 "(Discos de Kirlian, 2014) i el CD en directe des del festival Vallsonora (Discos de Kirlian, 2017). 8 noves cançons en què ha estat treballant Jordi a la seva nova residencia.

Barbacoa presenta a l'Helio les seves noves cançons, una cassette que porta per nom "Això no ho podré canviar mai".

Entrades només a taquilla

discosdekirlian.com

abrir
Dissabte, 24 de febrer • 21h

Sr. Canario a l'Heliogàbal

Sr Canario

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Sota el pseudònim de Sr. Canario es presenta en solitari en Dani Vega, el carismàtic guitarrista canari de la banda barcelonina Mishima. Sr Canario i la seva banda visitan l’Heliogàbal per presentar el seu dic de debut, Estado Natural, un desacomplexat còctel de pop, rock, ritmes llatins, funk i tot allò que cap amb un background musical que abasta desde els anys 70’s fins l’actualitat, sempre honest, amb vocació renovadora i ganes de diversió.

Entrades anticipades aquí.

https://srcanario.com/


ultims videos
logos