Petits concerts : febrer 2018
abrir
Dijous, 1 de febrer • 21h

Davy Lyons

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

En Davy Lyons és un cantautor irlandés afincat a Barcelona i la seva música s’encaixa en la més pura tradició folk que beu de les histories del carrer i les transforma en cançons properes i plenes de sentiments. Ens visitarà amb la seva guitarra però acompanyat d'una meravellosa banda formada per contrabaix, teclats i violí.

davylyons.com

abrir
Dijous, 8 de febrer • 21h

Danny Guitar Solo

Preu: 5€ anticipada / 6€ taquilla

En Daniel Gallaha, cantant i líder del col·lectiu folk de Manchester Journal-Keepers, torna en solitari, amb el pseudònim Danny Guitar Solo i actuant de forma intermitent tant a Londres com a Barcelona, i aquesta vegada ho farà a l'Heliogàbal. El seu hàbitat natural continua sent el folk, melanconiós i romàntic a parts iguals. Cançons propies amb sonoritats properes a Nick Drake i alguna que altra versió sorprenent. Una nova nit de folk amb regust anglosaxó a l'Helio.

abrir
Dissabte, 10 de febrer • 12:30h

Matins a l'Heliogàbal

Oo + danieldaniel

Preu: 5€

Doble cartell de luxe amb dos propostes joves que tot just començan i que ens tenen captivats.

O’o pren el seu nom d'un ocell antigament adorat pels reis hawaianos i que avui dia aquesta extingit. És un duo compost per Mathieu Daubigné i Victoria, i el seu primer EP gravat a casa, Spells, té una vocació experimental, però accessible. Una mescla d'electrònica, textures orgàniques, sintetitzador analògic i la veu femenina que guia el conjunt. Viatjant entre el suau i el violent, barrejant foscor i fantasia.

danieldaniel es el projecte d'aquest jove mallorquí que, tot i doblar el seu nom, s'enfronta sol en aquest projecte que va néixer al seu dormitori a Lyon en 2015 i amb el que ha gravat tres EPs, tots de manera precària al seu ordinador. Electrònica fosca amb esperit pop, ens fa recordar a John Maus, al parisenc Flavien Berger o als artistes sortits de les entranyes del col·lectiu Sacred Bones. Fa uns mesos que s'ha mudat a Barcelona i us recomanem que li seguiu la pista.

https://o-o-music.bandcamp.com

abrir
Divendres, 16 de febrer • 21h

Big OK a l'Heliogàbal.

Big OK

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

De la necessitat del guitarrista i cantant Paul Fuster de crear en comunitat i uns pocs dies d'intensa improvisació al 2015 amb Edi Pou a la bateria i Sara Fontán al violí i efectes, es va consolidar el projecte sota el nom de Big OK. Com diuen ells mateixos, Big OK sona a free-grunge per a crooners o bé a trinxar flors, pomes i pastanagues amb una segadora. En tot cas, aquesta celebració sònica de la creació en comú, eufòrica, sincera i agraïda la viurem a l'Helio i promet ser intens i inoblidable.

Entrades anticipades aquí.

https://www.facebook.com/BigOkBand/

abrir
Dissabte, 17 de febrer • 13h

Matrimonio a Matins a l'Heliogàbal

Matrimonio

Preu: 5€

Matrimonio és el projecte de Juan Carlos Fernández (Penélope Trip, Baladista) i Gloria Vilches (Flamaradas) i és una porta oberta a la seva relació com a parella, un projecte de folk costumista que retrata la quotidiana rutina, plàcida, en el terreny de l'amor que habita a les cases i els sofàs amb manta. En el seu segon disc, el titulat "Un Nuevo Día" (Snap! Clap! Club, 2016) la parella va incorporar el banjolele de Marc Ribera i l'ukelele de Fracina Ribes (tot dos de Doble Pletina), reforçant la vessant més americana, com sortida del Syd Barrett de Terrapin. No ens imaginem millor parella, ara quartet, per passar un vermut de dissabte.

Entrada concert 5€ (sense anticipada)

matrimonio.bandcamp.com

abrir
Dijous, 22 de febrer • 21h

Matagalls a l'Heliogàbal.

Matagalls

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

El Montseny sembla desprendre un influx especial que afecta els habitants de les seves terres d’influencia, quelcom que provoca incontinència musical i bogeria creativa. Una prova més d’aquesta disbauxa és Matagalls, tant enorme com la muntantya de la que agafa el nom, aquesta banda de set personatges relacionats directament a projectes com Zeidun, Els Surfing Sirles, Joan Colomo, Esperit! o Les Aus, s’ajunten en directe per trencar esquemes i abraçar el so fronterer de Calexico o Black Heart Procession amb tota la identitat de la terra i un esperit punk de taberna que fa olor a ratafia.

Entrades anticipades aquí.

www.tobeconfirmed.cat/38-bands/187-matagalls.html

abrir
Dissabte, 24 de febrer • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Barbacoa

Preu: 5€

Darrere del nom de Barbacoa s'amaga l'exquisit i desgavellat projecte musical de Jordi Colombi, un músic barceloní instal·lat des de fa uns anys a Berlín per motius laborals. Una col·lecció de moments personals que fa convertir en cançons, amb una càrrega emocional gairebé insuportable, un projecte musical i una veu única.

Després d'un inicial Ep digital, l'aclamat "Estiu de 1995 / La Zona Franca" 7 "(Discos de Kirlian, 2014) i el CD en directe des del festival Vallsonora (Discos de Kirlian, 2017). 8 noves cançons en què ha estat treballant Jordi a la seva nova residencia.

Barbacoa presenta a l'Helio les seves noves cançons, una cassette que porta per nom "Això no ho podré canviar mai".

Entrades només a taquilla

discosdekirlian.com

abrir
Dissabte, 24 de febrer • 21h

Sr. Canario a l'Heliogàbal

Sr Canario

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Sota el pseudònim de Sr. Canario es presenta en solitari en Dani Vega, el carismàtic guitarrista canari de la banda barcelonina Mishima. Sr Canario i la seva banda visitan l’Heliogàbal per presentar el seu dic de debut, Estado Natural, un desacomplexat còctel de pop, rock, ritmes llatins, funk i tot allò que cap amb un background musical que abasta desde els anys 70’s fins l’actualitat, sempre honest, amb vocació renovadora i ganes de diversió.

Entrades anticipades aquí.

https://srcanario.com/


ultims videos
logos