Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 5 al 11 de febrer.
abrir
Dijous, 8 de febrer • 21h

Danny Guitar Solo

Preu: 5€ anticipada / 6€ taquilla

En Daniel Gallaha, cantant i líder del col·lectiu folk de Manchester Journal-Keepers, torna en solitari, amb el pseudònim Danny Guitar Solo i actuant de forma intermitent tant a Londres com a Barcelona, i aquesta vegada ho farà a l'Heliogàbal. El seu hàbitat natural continua sent el folk, melanconiós i romàntic a parts iguals. Cançons propies amb sonoritats properes a Nick Drake i alguna que altra versió sorprenent. Una nova nit de folk amb regust anglosaxó a l'Helio.

abrir
Dissabte, 10 de febrer • 12:30h

Matins a l'Heliogàbal

Oo + danieldaniel

Preu: 5€

Doble cartell de luxe amb dos propostes joves que tot just començan i que ens tenen captivats.

O’o pren el seu nom d'un ocell antigament adorat pels reis hawaianos i que avui dia aquesta extingit. És un duo compost per Mathieu Daubigné i Victoria, i el seu primer EP gravat a casa, Spells, té una vocació experimental, però accessible. Una mescla d'electrònica, textures orgàniques, sintetitzador analògic i la veu femenina que guia el conjunt. Viatjant entre el suau i el violent, barrejant foscor i fantasia.

danieldaniel es el projecte d'aquest jove mallorquí que, tot i doblar el seu nom, s'enfronta sol en aquest projecte que va néixer al seu dormitori a Lyon en 2015 i amb el que ha gravat tres EPs, tots de manera precària al seu ordinador. Electrònica fosca amb esperit pop, ens fa recordar a John Maus, al parisenc Flavien Berger o als artistes sortits de les entranyes del col·lectiu Sacred Bones. Fa uns mesos que s'ha mudat a Barcelona i us recomanem que li seguiu la pista.

https://o-o-music.bandcamp.com


ultims videos
logos