Petits concerts : gener 2018
abrir
Dijous, 11 de gener • 21:30h

Songstore

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Songstore són uns vells amics de la casa i com sempre que ens visiten amics, estem molt contents. L'any passat van tancar trilogia discogràfica amb "Antartika", un grapat de cançons plenes de guitarres punyents que s'entrellacen amb amb sons de Farfisa i melodies sinuoses i evocadores.

songstore.bandcamp.com

abrir
Dissabte, 13 de gener • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Zeb Zaitz

Preu: 6€

Diuen que la brisa marina és traïdora, erosiona mentre refresca. Cuesta creure el seu efecte destructor quan no deixem de trobar-nos músics com el cantautor californià Zeb Zaitz, per qui sembla que el temps s'ha detingut, en algun espai a meitat dels setanta, en un allargat capvespre al que haurien cantat Dennis Wilson, JJ Cale o un Will Oldham menys rural.

Zeb està de pas per Barcelona (ha vingut a veure les ones mediterrànies) i li hem convidat a que comparteixi un matí de Gener a l’Heliogàbal amb nosaltres i presenti els temes del seu cassette, llançat en 2016 per Royal Oakie i produït per Kyle Field (Little Wings) i Kyle Mullarky (Allah-Las, The Abigails, The Growlers).

Entrades només a taquilla.

https://sparrowsgate.bandcamp.com/

abrir
Dissabte, 20 de gener • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Ama Ia

Preu: 6€

Quelcom va canviar. Es va trencar, es va capgirar i es va fer malbé aquell 2014. Aquell any en què Amaia Tirapu, amagada sota el nom d'Ama Ia, va decidir, en paral·lel a la seva carrera com a vocalista i guitarra de Kokoshca gravar uns primers quatre temes d'electrònica encisadora i misteriosa que ens recorda a uns primers Beach House o a Broadcast amb ganivets ben afilats. Amics i amants, que venen i van, són portants davant de la guillotina per un judici musical que és alhora un exercici terapèutic i exorcitzador, un mirall que ens va permetre mirar a l'infinit i que aquest ens tornés la mirada.

Aquella maqueta li va permetre guanyar el Concurs de Maquetes Autoplacer (que atorga el CA2M de Móstoles) i publicar el seu LP el 2016. Tot i els seus fans, la pamplonesa mai va presentar el disc a Barcelona i ara, aprofitant que la nit tocarà acompanyant els Mujeres, la portem a obrir la seva ferida i defensar el disc a l'Heliogàbal.

Entrades només a taquilla.

https://ama-ia.bandcamp.com/

abrir
Dijous, 25 de gener • 21:30h

Estúpida Erikah

Preu: 8€ anticipada / 10€ taquilla

El folk melancòlic d’Estúpida Erikah o el que és el mateix en Lluís Bòria i les seves cançons, ens visita en el seu format més acústic, íntim però enriquit en sonoritat amb una secció de cordes. Ben poc abans de fer les maletes i marxar cap al SXSW d’Austin.

www.estupidaerikah.com

abrir
Dissabte, 27 de gener • 13h

Matins a l'Heliogàbal

Kiwis

Preu: 5€

Els Kiwis no només són una fruita que va bé per combatre l'estrenyiment, també són uns adorables ocellets que viuen a Nova Zelanda. En aquesta meravellosa illa oceànica és on voldrien viure la Marta, la Inés, en Marc i en Jordi, perquè han fet un grup de música després d'escoltar hores i hores a grups d'allà: als Bats, als Chills, a The Clean i, en general, a qualsevol de les bandes que treien a Flying Nun.

Però com que són de Barcelona i no de Dunedin, canten en català i castellà i fan pop de ferreteria i cançons que parlen d'amistat, platges i volcans en erupció. Vénen de grups històrics de la ciutat, com La Célula Durmiente, Veracruz o Las Dolores i han gravat un EP amb en Joan Colomo que veurà la llum ben aviat.

El de l'Heliogàbal serà el seu segon concert.

Entrades només a taquilla.

kiwisbarcelona.bandcamp.com


ultims videos
logos