Petits concerts : desembre 2017
abrir
Dijous, 7 de desembre • 20:30h

Mounqup

Preu: 6e. anticipada / 8e. taquilla

Camille Hèdouin és una artesana del so. Nascuda a França, però gallega d'adopció, porta des dels 15 anys participant amb la seva veu en bandes de Jazz, electrònica i folk. Va ser a Galícia on va començar a jugar amb loops i samplers fins a esdevenir l'artista que és avui. Les seves composicions són un collage de textures, formes i colors que tenen com a resultat el paisatge sonor de MounQup. Ara presenta el seu primer treball d'estudi, Proba de Son (Molho, 2017), una trobada de melodies suggerents que neixen de la terra per trobar-se amb la modernitat amb influències que van dels ritmes tribals africans a l'experimentació nòrdica més contemporània amb una veu especial que recorda inevitablement a la islandesa Björk. Mounqup és un dels grans secrets del panorama gallec i guanyadora del premi Narf a la millor artista de l'any a Galícia i amb la primera posició en la llista de discos de Mondosonoro.

https://www.facebook.com/Mounqup-272726572844124/?nr

abrir
Dijous, 14 de desembre • 21h

Cor Blanc

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

La Mireia i en Sergi formen el duet barceloní Cor Blanc. Un duet que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica i unes melodies a vegades nostàlgiques, a vegades alegres però sempre delicades i carregades de sensibilitat, i tot amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes. Sentiment i talent a parts iguals en una proposta molt cuidada tant musicalment com en la posada en escena i que s’està fent un lloc en el panorama indie del nostre país a base de personalitat i geni com demostren les magnètiques “Alice” i "Inharmonics", els seus últims singles de synth-pop càndid i somiador que recorda a l’instant a Au Revoir Simone.

http://luup.cat/cor-blanc/

abrir
Dimecres, 20 de desembre • 21h

The Waterparties + Beach Beach

Preu: 6e. anticipada / 7e. taquilla

A l'Heliogabal hem pensat que el dimecres preelectoral el millor que podem fer és passar la nit entre amics, distreure'ns una mica i al dia següent ja farem el que hàgim de fer. Sempre hem apostat pel Pop com a solució per les coses i aquesta vegada hi tornarem a apostar convidant a dues bandes amigues de la casa i que comparteixen Àngel ( Inside Joke que diuen!). Cartell maco que ens fa molta il·lusió amb The Waterparties i Beach Beach que posaran la magia i ens faran somiar i ballar una estona. L'endemà ja hi pensarem de nou.

https://thewaterparties.bandcamp.com/
beachbeach.bandcamp.com

abrir
Dijous, 28 de desembre • 21:30h

Esperit!

Preu: 6€ anticipada / 8€ taquilla

Dalmau Boada o altrament conegut com Esperit ens torna a visitar i no sabem molt bé que proposarà però de ben segur que serà especial. Diu que té una guitarra nova i que la vol fer servir, però mai se sap. Jove inquiet i multiinstrumentista somiador, amant del folk, la psicodèlia, el funk, el blues i qualsevol altre gènere que l'ajudi a reclamar la llibertat total… Preparats per viatjar?

bankrobber.net


ultims videos
logos