Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 9 al 15 d'octubre.
abrir
Dijous, 12 d'octubre • 21h

Ronda

Refree

Preu: 6/ 8€ | Heliogàbal

Refree El Raül Fernàndez Miró -veí molt vinculat a la història d'aquest local on hi ha apropat molts dels projectes on hi ha estat immers- presenta en primícia el seu flamant disc de guitarra improvisada, Jai Alai Vol 01.

Entrades aquí.

http://www.refreeweb.com

abrir
Divendres, 13 d'octubre • 20h

Ronda

Lætitia Sadier + Astrobal

Preu: 8/ 10 € | EART

Lætitia Sadier: Ens va canviar la vida cantant amb Stereolab. Ara segueix a la seva amb un altre disc per Drag City amb les cadències tropicals, la psicodèlia pop i les militants lletres marques de la casa de la francesa.

Astrobal: Projecte del productor i bateria de la Laetitia Sadier,  que s'apunta a obrir el show. Es tracta de fet dels mateixos components del grup de la francesa tocant les cançons d'ell, Emmanuel Mario.

Entrades aquí.

https://laetitiasadier.net
http://www.astrobal.com

abrir
Divendres, 13 d'octubre • 21.30h

Ronda

vàlius + Jorra i Gomorra

Preu: 5 € | Espai Jove la Fontana

vàlius:
Ningú fa les cançons que ells fan. Només ells podrien fer les cançons que ells fan. I ja n'han fet un munt de bones, de les més carismàtiques i reveladores fetes a l'última dècada a Barcelona, perquè no dir-ho, ja es pot dir. I sempre de la mateixa manera: rampell-autoparòdia-reflexió-catàrsi. Presenten l'elapé Mesura i l'ep Amor així, de cop.

Jorra i Gomorra:
Jorra Santiago, jove de Manacor que ha tocat o toca amb herois mallorquins com Miquel Serra, Saïm o Lost Fills, ha fet el seu primer disc "professional", Música Sèria, editat per Bubota Records amb la col·laboració d'Indian Runners.

Entrades aquí.

valius.bandcamp.com
https://www.facebook.com/jorraigomorra/

abrir
Dissabte, 14 d'octubre • 21h

Ronda

Anímic + Nuu

Preu: 6/ 8€ | Sala BeGood

Anímic: Sempre endavant, provant coses noves, convivint, investigant, valents i valentes. Ara, com sap tothom i tothom ha celebrat, amb caixes de ritmes i sintetitzadors i la veu de la Louise davant de tot. Nuu: Unió de la cantant i actriu Aida Oset amb el músic Guillem Llotje. Plegats composen i produeixen la seva música, malenconiosa i emocional, creant vincles amb altres disciplines com el vídeo o la dansa. Entrades aquí.

animic.bandcamp.com/
nuumusic.bandcamp.com


ultims videos
logos