Petits concerts : abril 2017
abrir
Dissabte, 1 d'abril • 21:30h

Peter Loveday

Preu: 6€

Peter Loveday, es cantautor australià amb una àmplia trajectòria artística i sis àlbums amb el seu nom. Robyn Hitchcock I els seus bons amics de The Go-Betweens poden ser dues bones pistes per situar el pop de tall clàssic, melodies agredolces i lletres enginyoses d'aquest australià, instal·lat a Barcelona.

Entrades a aquí.

www.peterloveday.com

www.peterloveday.com

abrir
Dijous, 6 d'abril • 22h

La Terra Llaura els bous amb PAU RIBA, JORDI BUSQUETS I DOLORS MIQUEL

Preu: 0

Pau Riba cantarà “La Terra Llaura els bous” poema que ha musicat i que dóna nom a l’acte. A continuació i sota l’influx màgic vital imprevisible del guitarrista Jordi Busquets s’esdevindrà una mena de conjunció musical poètica entre ell i la poeta Dolors Miquel. En plena lluna creixent, quan aquesta es trobarà a 384,678 km de la Terra.

Entrada gratuïta fins completar l'aforament.

http://dolosmiquel.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/jordi.busquets.79?fref=ts
http://pauriba.com/

abrir
Divendres, 28 d'abril • 21:30h

Santi Careta

Preu: 10€ taquilla

Santi Careta ens descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses. Les seves lletres ens apropen als sentiments més profunds, curtits per les infinites cares de l’amor i banyats amb els bàlsams de les propietats curatives del pas del temps.


Presenta el disc Els Ocells i l’Stereo, un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de cal Eril) i on hi participen artistes com Dani Ferrer (Love of Lesbian), David Soler, Juan Berbín (Seward) o el Quartet Brossa entre altres.


http://www.santicareta.com/ca/


ultims videos
logos