Petits concerts : febrer 2017
abrir
Dijous, 2 de febrer • 21h

Fajardo

Preu: 5€ | Heliogàbal

El canari és el nostre cantautor estatal favorit. Com ho són també el Negro, l'Atomizador, la Lidia o l'Ainara. Fa anys que li anem al darrere i ara agafa un avió expressament per cantar els Arrullos Magnéticos a l'Helio. Aforament super-limitat, com sabeu. Les entrades volaran. Vosaltres també.

Entrades aquí.


fajardomusica.bandcamp.com

abrir
Divendres, 3 de febrer • 21h

Melange + Matagalls

Preu: 10/12€ | Sala BeGood

Als madrilenys els hi agrada lo tot bo: Can, Ali Farka Touré, Robert Wyatt, Vainica Doble. Saben el que volen, ho van a buscar, es perden pel camí i la claven. Melange no sembla un disc de debut. N'han esgotat les primeres còpies, esperem que el reeditin per a aquesta presentació a Barcelona, en volem un.

Gent intrèpida i valenta del folk i del punk, de Sant Celoni, de Vic i de Vallcarca, ficats des de sempre en històries boniques i lletges com els Zeidun, els Surfin' Sirles, els FP o l'editorial Les Males Herbes s'ajunten i fan el que els hi rota, com sempre. I nosaltres ho celebrem.

Entrades aquí.melangemadrid.bandcamp.com/
www.tobeconfirmed.cat/38-bands/187-matagalls.html

abrir
Dissabte, 4 de febrer • 12h

Festa de Balls per Salvar el Món

Preu: 8/10€ | Lluïsos Teatre

El Miguel Àngel Blanca (cantant a Manos de Topo, director del docu Un lloc on caure mort) troba una relació directa entre els hits que hem ballat i les coses més importants que han passat al món any rere any. Protagonitzen el Jordi Vilches i la María García Vera i de la música en directe i etcètera se n'ocupen l'Edu Pou, la Sara Fontàn i el Joan Colomo.

Entrades aquí.


www.chesapik.com/festa-de-balls-per-salvar-el-mon/

abrir
Diumenge, 5 de febrer • 21h

Cass McCombs Band

Preu: 12/15€ | C.A.T.

Aquest tio no ha parat i així s'ha guanyat cada engruna del reconeixement que ara té. Des del seu primer disc A (2003) n'ha editat una desena, ha voltat per tot el món i ha actuat amb els escollits. Indie folk d'ascendència low-fi, rock d'alta graduació en puresa.

Entrades aquí.


cassmccombs.com/


ultims videos
logos