Inici > Programació > Trimestres de poesia
Trimestres de poesia : desembre 2016
abrir
Divendres, 2 de desembre • 20:30h

Ramon Faura i Florenci Salesas

Preu: 3 € | Heliogàbal

Fa una pila d'anys que en Ramon Faura canta i treu discos amb formacions en què explota el seu talent musical i literari. És també, i més enllà de la seva professió d'arquitecte, un agudíssim analista cultural a Nativa.

Florenci Salesas és un veterà de l'escena musical underground barcelonina. A mitjans dels noranta i amb Eli Gras munta el duet Motor Combo i s'involucra en la plataforma La Olla Expréss, des d'on es publiquen textos, discos i s'engega el festival No-No Lògic. De fet, és on ha publicat el llibre de relats Equaliquà i el darrer disc La teoria dels forats blancs.

Faura i Salesas van perpretar amb Ignacio Lois fa pocs mesos un vell desig: interpretar de dalt a baix el disc Radioactivity dels Kraftwerk.

més detalls a DOS AD HOC O'CLOCK

Entrades aquí.


abrir
Divendres, 9 de desembre • 20:30h

Núria Martínez i Roger Aixut

Preu: 4 € | Heliogàbal

Núria Martínez Vernis té un accent endimoniadament tancat amb què perfora a través de tirallongues de versos inacabables una realitat saturada que cal sacsejar i rebregar perquè escupi què carat ens vol dir. Així ho fa des del seu darrer llibre Deix on dir i des de la banda de gamberros d'Anarquia és independència.

Roger Aixut és una de les dues meitats del projecte artístic Cabo San Roque. Han passat d'orquestrina punk de joguet a dibuixar un món de màquines d'inspiració patafísica, un taller de treball continu amb reformulacions vàries, sempre sorprenents, sempre trencadores.

més detalls a DOS AD HOC O'CLOCK

Entrades aquí.


abrir
Divendres, 16 de desembre • 20:30h

Blanca Llum Vidal i Sara Fontán

Preu: 4 euros | Heliogàbal

Blanca Llum Vidal va ser una jove promesa ja fa temps, allà quan estava vinculada al grup poètic dels Incontinents eufòrics. Ara ja és una veu consolidada amb uns quants llibres publicats (La cabra que hi havia, Nosaltres i tu, Homes i ocells, Visca!, Punyetera flor…), també fa d'editora i té una dicció poderosa i recalcitrant.

Sara Fontán és una música gallega que es va fer present a l'escena barcelonina amb la Orquesta del Caballo Ganador. Des d'aleshores ha col·laborat amb un munt de bandes, des de Manos de Topo a Za!, desplegant sempre un llenguatge propi amb el violí com a instrument primordial.

Més detalls a DOS AD HOC O'CLOCK

Entrades aquí.


abrir
Divendres, 23 de desembre • 20:30h

Martí Sales i Miguel Ángel Blanca

Preu: 3 € | Heliogàbal

Martí Sales, veu dels estimats Surfing Sirles, també cantant del trio Convergència i Unió, és autor dels poemaris Huckleberry Finn i Dies feliços a la presó. També ha escrit una espècie de novel·la d'aprenentatge postmoderna, Principi d'incertesa, a més de ser traductor de Kurt Vonnegut entre d'altres. És també un dels gamberros d'Anarquia és independència amb Roger Peláez, Núria Martínez Vernis i David Caño.

Miguel Ángel Blanca és el cantant de Manos de Topo i es dedica a les arts audiovisuals amb el nom de Guillothina. Ha col·laborat amb músics com  Za!, Internet 2, Joan Colomo o Sara Fontán en el xou Després de la generació feliç i en el que té ara en marxa, Festa de balls per salvar el món.

més detalls a DOS AD HOC O'CLOCK

Entrades aquí.


abrir
Dijous, 29 de desembre • 22h

Pau Riba i Mau Boada

Preu: 5 € | Heliogàbal

Quan fa 12 anys vam encetar aquests encontres poètics ho vam fer amb Pau Riba. Acabar amb ell ens ha semblat escaient, de justícia. Pau Riba és segurament la veu més enlluernadora de la cultura catalana contemporània; com a poeta, com a roquer (sens K) i com a personatge.

Mau Boada era l'altra au de les Aus, grup de referència del rock d'amples mires que, provinent de l'escena del Montseny, va sacsejar el panorama adormit de la música catalana de principi d'aquest segle. Ara és un home orquestra involucrat en múltiples projectes.

més detalls a DOS AD HOC O'CLOCK 

Entrades aquí.ultims videos
logos