Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 19 al 25 d'octubre.
abrir
Dimarts, 20 d'octubre • 21.30h

Broken Water

Preu: 6€

Els d'Olympia trepitgen per primera vegada la península amb el seu shoegaze que enamora a la primera escolta. Llueixen guitarres amb historia que treuen un so únic. Si veieu aquest vídeo en directe, només us caldran 30 segons per decidir-vos. 

Compra l'entrada aquí.


brokenwatermusic.bandcamp.com

abrir
Dimecres, 21 d'octubre • 21.30h

Nuu

Preu: 6€

Aida Oset i Guillem Llotje formen Nuu, música ambiental que ens farà pensar en la indietrònica de Múm, en l'univers dels clicks & beeps, però també en Portishead o fins i tot en Arab Strap. Obrirà la nit el projecte cosmonàutic de Laura Höldein i la tancarà un dels habituals de casa, DJ Professor (Eric Fuentes/The Unfinished Sympathy). 

Compra l'entrada aquí.


nuumusic.bandcamp.com

abrir
Dijous, 22 d'octubre • 21.30h

Pantaleó

Preu: 6€/8€

Amb dos EP al mercat, els de Terrassa han fet enrenou a tot el país. Música pop, basada en la guitarra acústica i cantada en català. Delicats en els arranjaments i amb caràcter propi, ho tenen tot de cara per seguir creixent.

Compra l'entrada aquí.


pantaleo.bandcamp.com

abrir
Divendres, 23 d'octubre • 20.00h

Presentació de «La Sonata del Gringo» de Núria Torreblanca

Preu: Gratuïtabrir
Diumenge, 25 d'octubre • 12:30h

Miquel de Palol

Preu: 3€

Miquel de Palol, heterodox entre els heterodoxos, és autor d'una ingent obra narrativa i poètica que neix als anys setanta. Les seves novel·les El jardí dels set crepuscles, Grafomàquia, Ígur Neblí o el Troiacord són considerades obres cabdals de la novel·la catalana contemporània, al marge de corrents i escoles. Com a poeta, es vincula des dels inicis als moviments més revulsius i regeneradors, sempre al seu aire. Aquest any ha rebut el Premi Jocs Florals de Barcelona amb Dos cors per una bèstia.ultims videos
logos