Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 15 al 21 de desembre.
abrir
Dimarts, 16 de desembre • 21.30h

Oldseed + Jaime L. Pantaleón

Preu: 5€ anticipada / 8€ taquilla

Craig Bjerring, alies Oldseed, es capaç de crear un atac directe a sobre d'allò insípid que domina un món de compositors probablement sobrevalorats. La rabiosa sinceritat és la base de les seves actuacions. L'acompanyarà el trio encapçalat per Jaime L. Pantaleón que segueixen presentant el seu disc «La Ley del sí». 

Compra l'entrada aquí.


http://oldseed.org/
https://www.facebook.com/jaimelpantaleonmusica

abrir
Dimecres, 17 de desembre • 21:30h

Garrett Klahn

Preu: 6€

Capità dels Texas is The Reason, grup que a mitjans del 90 va fer acostar l'anomenat hardcore melòdic a un públic més ampli i divers esdevenint pioners d'allò altre que es va anomenar emocore.

Va continuar amb els Solea i Atlantic/Pacific i ara treu el seu esperat primer disc en solitari.

Compra l'entrada aquí.


soundcloud.com/garrettklahn

abrir
Dijous, 18 de desembre • 21:30h

Priscila

Preu: 6€

Duet format per Juliane Heinemann (Berlin) i Edurne Arizu (Pamplona). Veus, guitarra i baix elèctrics, sintes, caixa i bombo electrònics per adaptar cançons de grups moderns com The Dø, Janelle Monae o My Brightest Diamond i de clàssics com The Shocking Blue o Jefferson Airplane.


julianeheinemann.de

Diumenge, 21 de desembre • 19h

Usted es un Colectivo presenta: La cucina futurista, de Filippo Tommasso Marinetti

Preu: 5€

Primeríssims avantguardistes, macarrons busca bregues, destructors de la sintaxi, amants de la pantuflada -feixista o llibertària, què més dóna!-, inventors de les màquines de fer soroll i d'una estètica caòtica, imprecisa i contradictòria com la vida mateixa, els futuristes van capgirar el món amb les seves proclames i amenaces. A Marinetti, vertader duce de la història, li va donar temps a escriure un llibre de cuina que poc té a veure amb els fogons i molt amb la Revolució total i definitiva que ha d'alliberar el món -i reduir-lo a cendres.ultims videos
logos