Inici > Programació > Tota la programació
Tota la programació: setmana del 3 al 9 de febrer.
abrir
Dilluns, 3 de febrer • 22h

Geoff Farina

Preu: 6€

Ja sabeu, el cantant de Karate. Darrerament ha compaginat la seva carrera en solitari en busca de l'essencial amb la docència, donant classes sobre la historia del Blues a la Universitat de DePaul, Massachussetts. A més de signar dos discos amb Chris Brocaw (Codeine, Come) i formar part dels Glory Tellers.

Entrades exhaurides!!


geofffarina.com

abrir
Dimecres, 5 de febrer • 22h

Za! presenta:

Les Nits del Caballo

Preu: 5€

Un cop al mes, aquells a qui anomenen Za! amb ajuda de la violinista Sara Fontán organitzaran una vetllada d'improvisació conduïda, seguint els senyals de la Orquesta del Caballo Ganador. La música serà totalment improvisada. Cada vetllada comptarà amb intèrprets diferents, instruments diferents i formats diferents. El públic també participarà activament en el resultat, o sigui que porteu claus i Ricolas.

Alineació per la primera Nit del Caballo: Joan Colomo, Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo), Guillem Caballero (Surfing Sirles), Sara Fontán (Piña, Árbol, The New Raemon, Manos de Topo), Papadupau i Spazzfrica Ehd (Za!).


abrir
Dijous, 6 de febrer • 22h

Manu Ferrón

Preu: 7€

L'any passat va treure els seus primers treballs en solitari, dos ep's que són l'orgull del segell Acuarela. Però aquest noi ha fet molta música: membre fundador del Grupo de Expertos Sol y Nieve, ha composat grans hits pels Planetas i va ajudar el mestre Battiato en l'adaptació dels textos del seu darrer disc al castellà.


acuareladiscos.com

abrir
Divendres, 7 de febrer • 21:30h

Wild Honey + Doble Pletina

Preu: 7€

La Fonoteca Barcelona i Los 4 COCOS s'associen per oferir una nit de pop amb majúscules amb dos dels grups nacionals més interessants i destacats que es poden veure en directe ara mateix.


thisiswildhoney.com
doblepletina.bandcamp.com

abrir
Dissabte, 8 de febrer • 22h

Kelley Stoltz

Preu: 6€

En els seus 15 anys de trajectòria, ha firmat una desena de discos farcits de temes que beuen directament de Brian Wilson, dels Byrds i dels Kinks, però també de la Velvet i dels Feelies. Hi sona folk, psicodèlia, garatge i més, però en molts casos les seves composicions es poden resumir perfectament com a cançons pop rodones. L'últim exemple n'és el recent i genial àlbum Double Exposure (Third Man Records, 2013).

Entrades exhaurides!www.kelleystoltz.com


ultims videos
logos