Inici > Programació > Trimestres de poesia
Trimestres de poesia : desembre 2013
abrir
Diumenge, 1 de desembre • 21:30h

Doble sessió de quintets:

Canvis Vells i Misaluba Quintet de Fusta
amb Carles Hac Mor

Preu: 6€

Canvis Vells vol «Dir una cançó»...
Reunint dues formes de composició, l’escriptura poètica i l’escriptura musical, i a l’hora traslladant-les al terreny de l’oralitat, Antoni Martí explora l’univers literari d’autors com José Agustín Goytisolo, Robert Frost, Joan Vinyoli, César Vallejo o Joan Brossa i en fa la seva lectura musical. Compon cançons en què les paraules tenen el mateix pes que les notes i on els versos s’alliberen de l’escriptura per tornar a la seva condició oral.
Els músics que participen en el quintet, i que van iniciar aquest projecte el 2011, formen un cor en el qual cada veu participa del poema. El resultat és un repertori preciosista però a la vegada cru i aspre: aspectes presents a les tradicions musicals que inspiren les composicions de Canvis Vells i que evoquen noms com Béla Bartók o Kurt Weill.
canvis vells
facebook

Misaluba Quintet de Fusta amb Carles Hac Mor
és un projecte de musicalització poética de Lucas Quejido amb un quintet d'instruments de fusta (contrabaix, percussió, guitarra espanyola, clarinet i veu) i els poemes del recull Ho vaig fer fer de Carles Hac Mor com a punt de partida. El concert comptarà amb la participació del poeta.
vídeo


abrir
Diumenge, 8 de desembre • 21:30h

Núria Martínez-Vernis i companyia:
«Deix on dir»

Preu: 5€

Presentació del disc amb Núria Martínez-Vernis, Jack Chakataga i Nacho López.

deix on dir
degolla


abrir
Diumenge, 15 de desembre • 13h

A l'hora del vermut:

Usted es un Colectivo punxa l'oliva

Preu: 3€

«A quarts de dues del migdia
encara queda de dia,
la meitat.
Més valdrà fer marrada,
agafar aire i carrerilla,
picar olives, fer cruixir xips fregides,
obrir unes llaunes d'escopinyes,
i remullar la gola seca,
per mirar enrera el matí; -bufa!- que ja ha acabat,
i prendre forces i energies -rebufa!-
per passar la tarda que vindrà.»

Poti-poti rapsòdic a l'hora del vermut, amb Víctor Bonet Arbolí, Pere Sousa, Roger Atrofe, Carles Andreu, Amadeu Vidal, Enric Casasses, Núria Martínez Vernis, Martí Sales, Dídac Micaló, Txell Bonet i qui s'hi apunti...


abrir
Diumenge, 22 de desembre • 21:30h

Accidents Polipoètics: «Baby bum»

Preu: 6€

Recital de poesía, aforismos y acciones, según la lógica explosiva de un globo pinchado en un parque de atracciones. En la niñez comencé a oír voces a todas horas, después descubrí que era mi madre.


abrir
Diumenge, 29 de desembre • 21:30h

Jansky presenta «Un big bang a la gibrella»

Preu: 7€

Jansky són Laia MaLo i Jaume Reus. Duen junts poc més d'un any i han posat en marxa l'electrovèrsia, una mescla d'electrònica, poesia, spoken word i performance vocal amb tocs de jazz que ja els ha portat a formar part del cartell del Sónar o al Kregi Sztuki de Polònia, entre d'altres esdeveniments de prestigi internacional.
facebook
soundcloudultims videos
logos