Tota la programació: setmana del 28 al 30 de novembre.
abrir
Dimecres, 26 de novembre • 21:30h

Mike Cooper

Preu: 8€

Mag britànic de les camises hawaianes, també conegut com la icona post-tot o el Senyor del Blues que al començament dels 60 va refusar una invitació dels Rolling Stones per seguir amb les seves exploracions folk-rock.

Entrades a la venda aquí.


www.cooparia.com

abrir
Dijous, 27 de novembre • 21:30h

Joan Masdéu

Preu: 6€

Després dels concerts d’estiu amb la banda elèctrica presentant el seu nou disc Dissabte (Música Global 2014), Joan Masdéu inicia aquesta tardor un cicle d’acústics de petit format.

Entrades a la venda aquí.


www.joanmasdeu.com

proxim concert

Diumenge, 30 de novembre • 19h

Nit Vinyoli

Preu: 5€

Aquesta nit del 30 de novembre farà 30 anys de la mort de Joan Vinyoli. Poeta dels espirituosos, de les foscors a la mina -i del brill de l'or que s'hi amaga-, ell va saber posar lletra i rima a l'ocàs dels dies. Amb Enric Casasses, Cesc Martínez, Xavi Morte i el guitarrista Xavier Pérez.


abrir
Diumenge, 30 de novembre • 21:30h

Magmadam

Preu: 5

Son un dúo de música experimental en el que movimiento, texturas y ruido van de la mano. En sus conciertos, Magmadam dan rienda suelta a la improvisación electrónica y acústica con el punto de mira en la de/construcción de la música en directo.
Son el dúo (más, en ocasiones, invitados especiales) formado por Itziar Markiegi (Jana Jan, Anorexia Mental, Baba Yaga..) electrónica, voces, fx, y Myriam P. (Gora Japon...) percusión, voces, fx. Proponen una fusión altamente física de ruido-ritmo, entre lo acústico y lo electrónico, con influencias del noise, la música electrónica glitch e incluso los ritmos sabrosones. Una música cañera, libre e imprevista, tan bailable como desconcertante.


www.mixcloud.com/magmadamwww
www.facebook.com/magmadamak


Newsletter

Si vols rebre la nostra programació, introdueix la teva adreça de correu electrònic.

El teu e-mail    enviar


ultims videos
logos