Tota la programació: setmana del 27 de febrer al 1 de març.
abrir
Dimarts, 24 de febrer • 21.00h

Eric Ayotte

Preu: 5€

Un dels cantautors més interessants de l'escena que envolta plan-it-X records, abanderats del folkpunk nord-americà, arriba a Barcelona per presentar el seu nou disc Transparency i respassar la seva trajectòria.

Com a prèvia a l'actuació es projectarà The Gadabout film festival, que és un festival de curtmetratges itinerant que porta des del 2002 girant per tot el món. El seu impulsor, com no, és el mateix Eric Ayotte.


ericayotte.bandcamp.com

abrir
Dimecres, 25 de febrer • 21.00h

Boira Showcase

Purkinje (en acústic) + Ubaldo + Shoeg

Preu: Paga el què vulguis

Boira Discos presenta tres de les seves propostes: Purkinje en un format peculiar, lluny del caos visceral del seu directe convencional i més propers a la intimitat crua de les cançons. Ubaldo acompanyat per Alejandro MG al violí i els visuals de David MG ens mostraran la seva peculiar lluita sonora. I finalment, Shoeg com a punt final d'una jornada en que la descomposició sonora i l'abstracció a través de paisatges suaus i estranys ens embolcallaran com el vapor més càlid dels guèisers més tètrics que Islàndia ha conegut mai.


purkinjerock.bandcamp.com
ubaldo.bandcamp.com
shoeg.squarespace.com

abrir
Dijous, 26 de febrer • 21.30h

Tuya

Preu: 7€

Aquest és el projecte personal de David T. Guinzo, compositor i multi-instrumentista que ha acompanyat en directe a mil grups. Ara presenta Mountains moving, el seu nou EP de tres cançons escites a Astúries i gravades entre Aranda de Duero i Madrid.


Compra l'entrada aquí.


https://tuya.bandcamp.com/

proxim concert

Divendres, 27 de febrer • 21.30h

Cándida

Preu: 5€

Cándida publica el seu tercer disc Arbolito Brutal, que suposa un pas de gegant respecte als seus anteriors treballs. Diuen que deixen de banda els gèneres, trobant un lloc propi per fer els que els plagui.


www.candidaperonotanto.com/

abrir
Dissabte, 28 de febrer • 21.30h

Garcelán (contrabaix) i Zuzunaga (piano)

Preu: 5€

Res-a-veure (music is blind), és el títol que han donat al trobament entre Miquel Garcelán (contrabaix) i Mariano Zuzunaga (piano). La capacitat de Galcerán de marcar tota la sonoritat del seu instrument amb la seva creativitat juntament amb Zuzunaga considerat per alguns com el pianista més creatiu del Perú farà la trobada d'aquests dos musics una experiència inigualable.


www.marianozuzunaga.com/


Newsletter

Si vols rebre la nostra programació, introdueix la teva adreça de correu electrònic.

El teu e-mail    enviar

ultims videos
logos