Tota la programació: setmana del 26 al 26 d'octubre.
abrir
Dimecres, 22 d'octubre • 21:30h

Her Little Donkey

Preu: 3€

Han gravat l'EP Probation i es dirigeixen cap al seu primer llarg, a mig camí entre el pop i el folk amb tendències electròniques.


herlittledonkey.bandcamp.com

abrir
Dijous, 23 d'octubre • 21:30h

IEPI i Llibert Fortuny

Preu: 6€

Van quedar per improvisar al festival de jazz de Banyoles i va sorgir l'amor. No resulta estrany si tenim en compte la llibertat estilística d'uns i d'altres. El math i el jazz es donen la mà en un concert sorollós i només apte per ments obertes.Entrades a la venda aquí.


iepi.bandcamp.com

abrir
Divendres, 24 d'octubre • 21:30h

Perucho's

Preu: 0€

Trenta-cinc anys després de l'edició del mític disc vermell, els Perucho's presenten un nou treball titulat 2014. La formació més heterodoxa de la música barcelonina -sempre a contracorrent, primer dels progressius, després dels laietans i més tard del punk-, Perucho's van ser els grans abanderats del free. Però no del free jazz, sinó un fri del tot i per tot, un alliberament estilístic i formal que entenia l'amor per la música més enllà d'escoles i corrents. 2014 és un àlbum juganer, un easy listening retorçat i ple d'enginy. Petites bandes sonores per a pel·lícules de dos minuts. Amb Enric Cervera al contrabaix, Oriol Perucho a la bateria i Oriol Pons de Valls al saxo i els teclats.

http://udesuncolectivo.blogspot.com.es/2011/10/oido-cocina-peruchos-15102011.html


abrir
Dissabte, 25 d'octubre • 21:30h

Nat Jenkins & The Heart Caves + Retirada!

Preu: 7€

Nascut a Londres es traslladà a París al 2013. Juntament amb el seu etern col·laborador Robbie Heart van formar els Heart Caves: rock and roll cru però harmònic i melòdic.


natjenkins.com
retirada.bandcamp.com

proxim concert

Diumenge, 26 d'octubre • 19h

Il Gran Teatro Amaro

Preu: 5€

Comencem a celebrar el 25 aniversari de g33grecords!
Quan als punks els van caure els imperdibles, van descobrir que encara es podia fotre més canya sense instruments elèctrics i que es podien reconèixer part d'una tradició que, com ells, ho engegava tot a mar amb un somriure d'orella a orella. Fills de la patafísica, del surrealisme lúdic, del rock transgressor i del cabaret combatiu, Il Gran Teatro Amaro ens tornen a regalar amb una de les seves fantàstiques visites.

vídeoNewsletter

Si vols rebre la nostra programació, introdueix la teva adreça de correu electrònic.

El teu e-mail    enviar


ultims videos
logos